+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
30 Oct 2019
A
A

VirtualCards la Web Summit 2019

Ce este Web Summit?

Web Summit este o conferință tehnologică anuală desfășurată în 2019 la Lisabona și este considerată cel mai mare eveniment tehnologic din lume.

Fondat în 2009, de Paddy Cosgrave, David Kelly și Daire Hickey, Web Summit a avut loc inițial la Dublin, Irlanda, până în 2016, când s-a mutat definitiv la Lisabona, Portugalia.

Ce se întâmplă la Web Summit?

În cadrul evenimentului fondatorii și directori CEO ai companiilor de top din lume împreună cu cei mai influenți parteneri strategici din Silicon Valley și nu numai, se reunesc cu cercetătorii și inovatorii de mâine. Tematica conferinței se concentrează pe tehnologia internetului, tehnologiile aflate încă în stadiu de proiect și invenții netestate, cu grad de risc ridicat.

Cine participă?

Ca și speakeri regăsim prezenți de la CEO-uri, experți în diferite domenii, celebrități și politicieni, precum Elon Musk, Katherine MaherGuo Ping. Anul acesta va fii invitat chiar și Edward Snowden celebrul fost analist NSA.

Partenerii Web Summit variază de la companiile Fortune 500 până la start-up-uri, participanții reprezentând toate nivelurile și sectoarele industriei mondiale de tehnologie.

Unul dintre participanții de mare interes de la Web Summit este gigantul HUAWEI, compania multinațională de tehnologie, al doilea producător de smartphone-uri în lume. Acesta organizează HUAWEI Developer Day pe 5 noiembrie 2019, în timpul summitului Web, pe Altice Arena din LisabonaPortugalia.

Pe parcursul a 4 zile invitații HUAWEI au posibilitatea să exploreze oportunitațile de afaceri oferite cu experți și parteneri tehnici de top, să înțeleagă ecosistemul HUAWEI Mobile Services (HMS), pentru a sprijini dezvoltatorii de telefonie mobilă, oferindu-le o modalitate inteligentă de dezvoltare, creștere și monetizare eficientă a aplicațiilor.

Ce noutăți/vești putem afla după Web Summit

Având o deschidere enormă pe piața  de internet și tehnologie, acest summit oferă start-up-urilor șansa de a se extinde prin construirea de relații, parteneriate, fuziuni sau chiar investiții directe. De summit pot profita și firmele consacrate din Fortune 500 prin întărirea relațiilor actuale, crearea unora noi, dezvoltări IT, cumpărarea unor idei, brevete etc.

Exceptând această oportunitate enormă de deschidere, companiile participante au acces la informații noi din zona high tech, informații care până la acel moment erau ținute în spatele unor uși închise sau nu erau detaliate în presă decât superficial. Integrarea unor idei de bussines, a strategiilor de piață sunt subiecte care pot ajuta firme mai mici, cum este și cazul VirtualCards, în expansiunea pe piața internațională și locală.

Ce s-a întâmplat în 2018?

Cu aproape 70.000 de participanți din peste 150 de țări, peste 1.000 de vorbitori, peste 1.500 de startup-uri promițătoare, companii din Fortune 500Web Summit a devenit cea mai mare conferință tehnologică din lume, conform Forbes.

În anul 2018 la Web Summit s-au aprofundat în cele 3 zile subiecte diverse, fiecare având gradul său de impact. De la violarea intimității digitale până la tips-uri de marketing, de la modalitățile în care Big Apple reușește să se țină departe de probleme până la felul în care gigantul din Cupertino rămâne stabil pe linia de plutire.

Ce previziuni avem de la summitul din acest an comparativ cu 2018?

Anul acesta ne așteptăm ca acest eveniment să fie și mai mare, să fie prezente și mai multe personalități, iar gradul de interes pe problemele pe care utilizatorii de tehnologie le înfruntă zilnic să fie și mai ridicat.

Anul acesta suntem mândri să vă anunțăm că VirtualCards va fi parte din eveniment. O mică parte, dinamică și cu personalitate, în acest univers enorm al informației si tehnologiei.

VirtualCards la Web Summit

În cadrul acestui Summit ne prezentăm proiectul în faţa celorlalţi participanţi, având astfel oportunitatea de a a atrage posibili partener strategici sau parteneri străini, de a schimba experienţă şi impresii.

VirtualCards va intra într-o nouă etapă pentru a deveni o aplicație internațională. 

Scopul nostru este să ne extindem pe noi piețe și să dezvoltăm relații de parteneriat pe termen lung în întreaga lume. În acest sens suntem în căutarea unui partener strategic pentru următoarea fază de dezvoltare. Căutăm un partener strategic care să ne fie partener care să ne ajute atât pe partea de finanțare, cât și în scalarea afacerii – know-how sau relații de business în străinătate.

Tot pentru atragerea de parteneri internaționali punem la punct o platformă dedicată pachetelor de vânzare exclusiv online. La fel și plata prin aplicație la casa de marcat întrucât portofelul virtual va sta pe viitor în centrul achizițiilor in magazine. De asemenea, ne dezvoltăm și pe zona de gift cards, oferind partenerilor noștri oportunitatea de extindere a programelor de fidelizare prin creare și gestionare de carduri cadou digitale.

În acest moment ne focusăm pe oferirea de soluţii avansate de loializare pentru partenerii noştri, iar utilizatorilor le punem la dispoziţie o aplicaţie de încredere ale cărei servicii de relaţii cu clienţii sunt cele mai bune din industrie.

Concluzii

Ne așteptăm la o experiență nouă, unică care să ne fie de ajutor în îndeplinirea obiectivelor de business și realizarea planurilor de viitor.

Așteptăm cu mare interes acest eveniment și avem așteptări mari de la el. Avem convingerea că vom pleca de acolo mult mai bogați din punct de vedere al informațiilor acumulate dar și cu energie, determinare și idei noi. Această prezență este un prilej extraordinar pentru a ne face cunoscută aplicația tuturor participanților. Va așteptăm și pe voi la Lisabona și, nu uitați, cu fiecare ediție, "there’s still room for important questions", așa că haideți să aflăm împreună ce ne rezervă viitorul!

 

 

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter