+

Noutăți VirtualCards

Din categoriile: Utile
VirtualCards App
25 Ian 2017
A
A

Cum functioneaza?

Este sigur sa imi adaug cardurile de fidelitate in VirtualCards?

           Da. Cardurile tale de fidelitate vor fi in siguranta in aplicatia VirtualCards. Primul lucru, cel mai important, creeaza-ti cont in aplicatie prin simpla completare a adresei de e-mail si a parolei. Apoi adauga-ti cardurile de fidelitate. Acestea se vor salva si pastra in contul tau, chiar daca intre timp ai schimbat telefonul sau ai reinstalat sistemul de operare. Dupa ce ai descarcat din nou aplicatia si te-ai conectat in contul tau (cu adresa de e-mail si parola initiale) vei regasi cardurile.

Pot sa adaug in VirtualCards un card de fidelitate pe care nu l-am regasit in lista din aplicatie?

            Da. Toate cardurile tale de fidelitate au loc in VirtualCards. La finalul listei cu comercianti apare intrebarea „Cardul tau nu este in lista? si butonul „Adauga card”.  Completezi numele cardului si apoi scanezi/introduci manual codul de bare.  Ulterior, poti adauga fotografii fata/verso cu cardul tau de plastic.

Foarte important, cardul de fidelitate trebuie sa aiba cod de bare sau serie de cifre si nu banda magnetica. Un card cu banda magnetica trebuie folosit in formatul fizic, pentru ca trebuie introdus in magazine prin sistemul POS (exemplu: cardurile de fidelitate ale benzinariilor).

 Orice magazin stie sa imi recunoasca cardul virtual de fidelitate?

           Da. Cardurile de fidelitate pe telefon au devenit un trend. Persoanele din magazin nu vor fi luate prin surprindere. De asemenea, majoritatea magazinelor sunt dotate cu scanere noi, optice, care citesc codul de bare de pe ecranul telefonului. Scanarea se face instant, sistemul de gestiune al magazinului te identifica pe baza codului, si vei regasi si situatia punctelor pe care le-ai acumulat. Tot procesul se pastreaza, doar ca scanerul citeste codul de bare de pe telefonul tau in loc sa citeasca de pe un card de plastic.

            In cazul in care magazinul in care te afli are scaner vechi, care nu permite citirea cardului tau virtual, atunci persoana de la casa poate introduce manual codul de bare .

Voi primi mesaje si oferte de la magazine pe care nu le stiu sau nu ma intereseaza?

          Aplicatia VirtualCards iti ofera informatii despre acele magazine la care tu ai card de fidelitate. Mai precis, primesti notificari cu promotii si reduceri de pret, exclusiv de la comerciantii preferati. In plus, sistemul de notificari poate fi gestionat in totalitate de tine, deci tu alegi care este magazinul de la care vrei sa primesti mesaje cu ofertele.

Ce avantaje am daca folosesc cardurile virtuale de fidelitate?

         Vei avea toate cardurile de fidelitate mereu la indemana, in propriul telefon, atunci cand ai nevoie de ele. Nu mai scotocesti in geanta sau in portofel, nu exista riscul sa fi uitat cardul de fidelitate acasa.

            Cardurile virtuale comunica cu tine. cheeky Afli din mers, in timp real, ce preturi se afla in hipermarketul tau preferat sau cand brandurile de pantofi fac lichidari de stoc. Esti la curent cu tot ce se intampla in magazine din sectiunea Oferte, o vitrina virtuala unde tu vezi produsele noi sau preturile reduse. Notificarile te vor ajuta sa nu pierzi promotiile cele mai tari!

            Mai mult, exista comercianti parteneri VirtualCards care ofera avantaje exclusive pentru utilizatorii VirtualCards.

Am aflat de aplicatia VirtualCards de la prietenii mei. Eu am telefon cu sistem de operare Windows. Pot sa o folosesc?

            Da. O poti folosi cu toate facilitatile pe care VirtualCards le ofera. Tot ce ai nevoie este simpla conexiune la internet pentru a te conecta in versiunea web. Accesezi site-ul VirtualCards si de acolo optezi pentru Varianta Web sau si mai simplu, click aici!

 Am intrat in aplicatie si nu mi-am gasit cardurile de fidelitate? Ce ma fac?

            Un cont creat in aplicatie (introducere e-mail si parola) asigura salvarea si pastrarea cardurilor de fidelitate. Daca in timp te-ai deconectat, ulterior trebuie sa ai grija sa te conectezi cu adresa de e-mail cu care ti-ai facut cont (acolo unde tu ai adaugat cardurile).

            Daca ai folosit aplicatia VirtualCards fara a avea cont, lucru care nu asigura pastrarea cardurilor in timp, te rugam scrie-ne un e-mail la adresa contact@virtualcardsapp.com pentru a demara actiunea de recuperare a cardurilor tale de fidelitate.

 Cum introduc legitimatia METRO in aplicatia VirtualCards?

            Legitimatia METRO se introduce in aplicatie prin acelasi sistem ca toate celelalte carduri de fidelitate. Singura diferenta este ca transferul acesteia din portofel in telefon se face exclusiv prin optiunea de scanare, nu si prin introducerea manuala a codului. Acest lucru se datoreaza faptului ca doar scanat se va afisa codul complet, pe baza caruia esti recunoscut in magazin. Complet inseamna ca trebuie sa aiba 22 de cifre. Asadar, cheia de verificare, pentru a vedea daca legitimatia METRO s-a transferat corect in urma scanarii, este prezenta a 22 de cifre pe cardul virtual. In cazul in care doresti suport, scrie-ne la contact@virtualcardsapp.com.

Am o alta intrebare. Cui ma pot adresa?

            Echipa VirtualCards iti sta la dispozitie. Contacteaza-ne si spune-ne sugestia, intrebarea ta! Ne poti da feedback direct din aplicatie folosind meniul secundar, trei linii stanga sus. Ne gasesti si la:

E-mail: contact@virtualcardsapp.com

Telefon: +4021.209.56.60

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter