+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
08 Oct 2018
A
A

Tehnologia de azi, ajutorul de nadejde

În cadrul studiului denumit “Trăind în Europa, 2018”, realizat de E.ON si Kantar EMNID, aflăm că mulți dintre subiecții europeni considerau în anul 2017 că tehnologia nu este necesară și că le face viața mult mai complicată.  Ei bine, un an mai târziu remarcăm o creștere a numărului de persoane convinsetehnologiile în viețile noastre sunt esențiale, Republica Cehă fiind pe primul loc în anul 2018 la capitolul schimbare de opinie, în comparație cu anul precedent. 

Telefoanele mobile au început să pună stăpânire pe toate aspectele vieţii noastre. Astăzi, mai mult ca niciodată, folosim telefonul mobil şi aplicaţiile de pe el pentru majoritatea activităţilor noastre zilnice. Din acest motiv, apar din ce in ce mai multe gadget-uri care să ne uşureze viaţa.

Vă puteţi imagina cum ar fi o zi din viaţa voastră fără telefon, fără aplicaţii, fără tehnologie? Mai bună, mai activă, sau din contră, mai aglomerată, mai grea?

Vrem să recunoaştem sau nu, telefoanele şi tehnologia în sine ne uşurează cu mult vieţile. Până şi jocurile de pe telefon au un rol important, pentru că ne ajută să ne relaxăm şi să ne umplem timpul atunci când luăm o pauză de la treburile noastre.

Și într-o piață globală extrem de competitivă, alimentată de tehnologia internetului, îndeplinirea tuturor dorințelor în materie de tehnologie devin provocări destul de mari pentru dezvoltatori.

Mulți oameni au confirmat faptul că ei își doresc comoditate și o doresc mereu la îndemână. De asemenea, ei susțin că recompensele sunt în topul preferințelor lor atunci când vine vorba despre aplicații utile, iar voucherele, cupoanele și cardurile de membru sau de fidelitate preferă să le aibă în permanență aproape. Nu se știe niciodată când apare un produs interesant, numai bun de cumpărat la OFERTĂ!

Vestea bună este că există un astfel de program de recompense care este prietenos, mobil și destinat să se conecteze cu persoanele în mișcare, oriunde și oricând! Este o modalitate ieftină și eficientă de a administra un sistem de loialitate atât pentru întreprinderi, cât și pentru clienți.

Este vorba despre VirtualCards, aplicaţia de mobil care permite stocarea cardurilor de fidelitate direct în telefon, care îţi uşurează cu mult portofelul plin de astfel de carduri.  Şi cum totul în jur este într-o continuă evoluţie, utilizatorii de aplicaţii mobile aşteaptă de fiecare dată noi funcţii ale acestora, care să le ofere numeroase beneficii la utilizare.

VirtualCards App încearcă să ţină pasul cu nevoile utilizatorilor săi, astfel că de fiecare dată introduce noi funcţionalităţi şi oportunităţi la utilizarea sa. Pentru a vă demonstra acest lucru, v-am pregătit o scurtă listă cu aceste beneficii care au fost transpuse în aplicaţia mobilă şi care ne uşurează viaţa cu mult, sau dacă nu, măcar portofelul.

1.Afli primul despre ofertele din magazine

                Cu toţii ne bucurăm la vestea unor reduceri de sezon sau la apariţia în magazinul preferat a  noi produse. Însă de multe ori poate că e puţin prea târziu să ne bucurăm de ele pe deplin, deoarece nu aflăm la timp de existenţa lor. În zilele noastre însă, telefonul tău mobil face toată treaba şi are grijă să te ţină la curent cu tot ce e nou. Aplicaţia VirtualCards de pe mobil iţi trimite notificări în cel mai scurt timp posibil despre ultimele oferte apărute, astfel încât să te bucuri de cumpărături. În plus, nu îţi mai încarci geanta cu numeroase pliante promoţionale!


2. Pleci la cumpărături fără grija portofelului

                Tehnologia din zilele noastre îţi oferă acum posibilitatea de a-ţi încărca toate cardurile de fidelitate în contul din aplicaţia mobilă, astfel încât atunci când porneşti la cumpărături, scapi de grija portofelului plin şi a “inventarului” tuturor cardurilor pe care le deţii. Ai mereu la îndemână  ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa la cumpărături şi a-ţi lua tot ce ţi-ai dorit, la super oferte!

3.Ai la dispoziţie cea mai simplă rută pentru a ajunge acolo unde vrei

                Cu toţii ştim că unul dintre beneficiile internetului şi ale tehnologiei de care ne bucurăm din ce în ce mai mult este GPS-ul, care ne îndrumă de fiecare dată pe drumul corect spre orice destinaţie, fie că mergem cu maşina sau pe jos. Aplicaţia VirtualCards a preluat câte ceva din această funcţie, astfel că atunci când vrei să ajungi la magazinul preferat, dar nu ştii care este cel mai aproape, aplicaţia te va sfătui şi îndruma pe cel  mai scurt drum, pentru a ajunge cât mai repede şi a petrece cât mai mult timp în magazin, şi nu pe drum. Vă închipuiţi cât timp economisiţi astfel , în loc să întrebi un prieten şi să cauţi singur drumul, existând posibilitatea să te pierzi?

Lista de avantaje continuă, însă te lăsăm să descoperi și singur o parte din ele. smiley

Dacă abia acum te-ai hotărât să începi să îți ușurezi activitățile de zi cu zi, îți recomandăm să instalezi simplu, ușor și GRATUIT, aplicația VirtualCards!

Așteptăm oricând feedback-ul și sugestiile tale la adresa contact@virtualcardsapp.com. Suntem deschiși către îmbunătățiri și apreciem orice opinie, tratându-le rapid și într-un mod constructiv.

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter