+

Noutăți VirtualCards

Din categoriile: Utile
VirtualCards App
25 Ian 2017
A
A

Creeaza-ti propriul program de fidelitate!

Clientul a ales sa vina la tine. Ti-ar placea sa stii ce i-a placut si ce si-ar mai dori sa vada? Este simplu sa ii indeplinesti dorintele! Nu, nu trebuie sa fii magician si sa citesti gandurile!  cheeky Totul se intampla cu un program de fidelitate bine pus la punct cu ajutorul VirtualCards.

Un card virtual de fidelitate oferit clientului tau, direct pe telefon, inseamna inainte de toate comunicare in timp real.

Hai sa vezi cum se petrece totul!

Card virtual – mereu la indemana clientilor, direct pe telefon, ei afla simplu si rapid promotiile tale; fara costuri generate de cardul de plastic, fara completare de hartii, totul devine digital!

Program de fidelitate – ai un program cu stampile sau cu acumulare de puncte, pregatesti de fiecare data oferte si reduceri? Construieste programul de fidelitate asa cum iti doresti. Personalizeaza culoarea cardului, a stampilelor, notifica-i de punctele acumulate, premiaza-ti clientii si anunta-i de avantaje in timp real, direct pe telefon.

Oferte – cui nu-i plac promotiile? Vitrina din magazin e acum digitala, produsele la reducere se afiseaza pe telefon, astfel ca in drum spre serviciu sau din fotoliul comod de acasa, utilizatorii afla ce surprize ai pregatit pentru ei.

Cupoane – o economie semnificativa de bani este mereu pe placul clientilor; cuponul afisat pe ecranul telefonului este salvat cu un simplu click si folosit la casa de marcat pe baza codului de bare afisat pe acesta.

Notificari – stiai ca utilizatorul VirtualCards primeste notificari doar de la comerciantii lui favoriti la care si-a emis card de fidelitate? Ei bine, este bucuros sa ii spui ce reduceri noi il asteapta. Mai mult, atunci cand se afla in apropierea magazinului tau primeste notificare GeoIp care il invita sa faca o vizita in magazin.

Newsletter – pentru ca esti partener VirtualCards ofertele tale sunt anuntate si prin intermediul newsletterului unde se aduna cele mai bune si mai noi promotii; alatura-te unor nume cunoscute din diferite industrii in vederea unui scop comun: bucuria clientului de a cumpara.

Sms – lichidare de stoc, ultima promotie a sezonului? Anunta-i si prin intermediul unui sms de reducerile mari care ii asteapta.

Statistici – pentru ca stim ca este important sa masori rezultatele campaniilor, sa adaptezi programul de fidelitate la profilul utilizatorului, sa ai la dispozitie o platforma dedicata tie; Afli cate carduri s-au emis, de cate ori a fost accesata o promotie, de cate ori a fost accesat website-ul tau, totul pentru ca tu sa cunosti activitatea clientilor tai.

Feedback – este important sa stii ce gandeste clientul, sa intelegi si sa reactionezi in timp real la sugestiile lui. Cu optiunea de feedback utilizatorul cardului tau de fidelitate isi poate spune parerea si primeste raspuns chiar de la sursa, adica de la tine.

Localizare – utilizatorii au optiunea sa consulte harta si sa afle ruta cea mai scurta spre magazine.

Aplicatie scanare card – doresti sa scanezi cardul virtual al clientului, sa ii poti acorda pe loc reducerea sau premiul, in functie de punctele/stampilele acumulate? Iti punem la dispozitie inclusiv aplicatia VirtualBiz care te ajuta sa inlocuiesti scanerul, astfel incat sa scanezi cardul virtual cu propriul telefon.

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter