+

Noutăți VirtualCards

Din categoriile: Gadgeturi Utile
VirtualCards App
20 Sep 2018
A
A

VirtualCards – O retrospectivă a beneficiilor aplicaţiei

VirtualCards este o aplicaţie extrem de apreciată de către o comunitate activă de utilizatori care o folosesc în fiecare zi pentru carduri, cupoane şi oferte bazate pe geolocaţie. Funcţionalitatea de bază a aplicaíei este scanarea cardurilor de fidelitate și emiterea virtuală de carduri noi direct din aplicaţie. Utilizatorii au acces la oferte personalizate și pot trimite feedback-uri direct către comerciant.

Într-o lume a avalanșei de reclame, VirtualCards îți permite să optezi pentru comercianții de la care vrei să primești informări despre promoții. În felul acesta utilizatorii primesc doar ce îi interesează, iar partenerii pot să le ofere avantaje personalizate. Încă de când a fost lansată, aplicaţia VirtualCards şi-a propus să aducă avantaje celor care o utilizează, ţinând pasul cu tehnologia care evoluează zilnic. Echipa VirtualCards preţuieşte simplitatea şi organizarea; mai mult, preţuieşte câştigul de care au parte utilizatorii aplicaţiei. Tocmai din acest motiv, am alcătuit pentru tine o listă a beneficiilor aplicaţiei, care pune în retrospectivă realizările de-a lungul timpului.

1. Prin VirtualCards, cardul de plastic devine card virtual

Un beneficiu fundamental adus de VirtualCards este cel al păstrării/ emiterii cardurilor de fidelitate în telefon. Numeroasele carduri de fidelitate purtate în portofel sau în geantă la fiecare vizită în magazine pot fi păstrate în siguranţă în telefon prin intermediul aplicaţiei. Astfel, portofelul se va subţia vizibil, iar grija cardurilor va deveni o simplă amintire! Mai mult, îţi poţi emite carduri de fidelitate direct din telefon, prin simpla completare a câtorva câmpuri necesare pentru generarea unui card. Cardul este emis pe loc, astfel încât tu te poţi bucura pe deplin de beneficiile oferite de programul de fidelitate al comerciantului la care ţi-ai emis cardul.  

2. Prin VirtualCards, pliantele şi flyerele devin oferte pe telefon

Alege să fii mereu cu un pas înainte şi să te informezi din timp despre ofertele comercianţilor preferaţi! Este foarte uşor să faci acest lucru, dacă accesezi secţiunea de oferte a aplicaţiei. Acolo vei putea observa care sunt reducerile momentului, ce promoţii sunt actuale sau vei găsi oferte care te vor inspira data viitoare când mergi la cumpărături. În plus, această măsură este benefică mediului înconjurător, deoarece hârtia nu mai este risipită pe pliante sau flyere. Protejarea mediului constituie o preocupare constantă pentru echipa VirtualCards şi sperăm că şi tu vei fi alături de noi în acest demers.

3. Acumularea de puncte pe carton se transformă în ştampile virtuale

Îţi aminteşti momentele când primeai un carton pe care acumulai puncte şi îl uitai acasă sau, mai rău, îl pierdeai? Cu aplicaţia VirtualCards, acest lucru nu se va mai întâmpla! Acumulează ştampile direct în aplicaţie şi bucură-te de beneficii! Ai un acces rapid şi uşor la punctele acumulate oriunde te-ai afla!

4. Comunicarea este la îndemână, prin intermediul telefonului

Fie că eşti pasionat de electronice, haine sau mobilier, prin aplicaţia VirtualCards eşti mereu informat despre noile oferte, promoţii sau reduceri. Acest lucru se face foarte simplu prin notificările din aplicaţie, în care eşti informat printr-un mesaj scurt despre noutăţile comerciale. Îţi recomandăm să ai activate notificările din aplicaţie pentru a fi informat în permanenţă despre ofertele venite din partea comercianţilor preferaţi.

5. Interacţiunea devine mai activă

Prin aplicaţia VirtualCards, eşti cu un pas mai aproape de comercianţii tăi preferaţi! Dacă îţi adaugi sau generezi un card la un comerciant, îi poţi trimite acestuia feedback prin care îi poţi comunica experienţa ta la cumpărături sau îi poţi spune care au fost ofertele care te-au atras în cea mai mare măsură. În acelaşi timp, dacă întâmpini anumite probleme, echipa dedicată din spatele aplicaţiei te va ajuta cu drag să rezolvi orice eventuală situaţie. La VirtualCards, încurajăm dialogul şi suntem mereu orientaţi spre rezultate.

Pe această cale, dorim să le mulţumim utilizatorilor noştri pentru sprijinul constant faţă de aplicaţie. Sperăm să vă bucuraţi cât mai mult de fiecare beneficiu al aplicaţiei şi să nu uitaţi că vă stăm mereu la dispoziţie la adresa de e-mail contact@virtualcardsapp.com.

Cu aplicaţia VirtualCards shopping-ul devine mai plăcut, indiferent că e online sau direct în magazine! wink

 

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter