+

Noutăți VirtualCards

Din categoriile: Utile
VirtualCards App
25 Ian 2017
A
A

So easy, so smart. Just enjoy shopping!

Tot ce trebuie sa stii despre aplicatia VirtualCards     

VirtualCards suna cunoscut pentru multi dintre noi. Pentru cine inca nu a aflat, este o aplicatie de mobil care te ajuta sa ai cardurile de fidelitate in propriul telefon. Un utilizator al aplicatiei a marturisit: Foarte utila. Acum am toate cardurile intr-un singur loc si portofelul s-a subtiat vizibil”.

       Asadar, ce poti face cu aplicatia VirtualCards?

Ai toate cardurile de fidelitate in telefon. In loc sa incerci sa le mai inghesui in portofel, adauga-le rand pe rand in aplicatia VirtualCards. Scanezi instant codul de bare afisat pe cardul de plastic. Cardurile tale vor fi transferate unul dupa celalalt, automat, in propriul smartphone. Portofelul va fi subtire, iar cardurile de fidelitate mereu la indemana.

Iti faci card de fidelitate din telefon. Ai vrea sa ai card de fidelitate la cora, Otter sau poate la Movieplex? Nimic mai simplu! Iti poti crea card de fidelitate instant la comerciantul favorit, prin simpla completare a campurilor din formularul afisat in telefon. Asadar, iti emiti cardul oriunde te-ai afla, acasa, la birou sau in drum spre magazin, fara completare de hartii. Totul se intampla pe telefon, in momentul dorit de tine, exact atunci cand ai nevoie.

Vezi preturile reduse din magazine. Cum iti suna ideea unei vitrine virtuale, sa stii toate promotiile care se desfasoara in magazine, preturile cele mai bune, doar la o simpla privire in telefon? VirtualCards iti ofera sectiunea speciala intitulata „Oferte” unde tu poti consulta promotiile in desfăşurare oferite de comercianti.

Primesti notificari de la comerciantii favoriti cu cele mai noi reduceri. A avea card de fidelitate pe telefon prezinta avantajul ca acesta vorbeste cu tine. laugh Daca iti faci cumparaturile la cora si ai card de fidelitate, atunci de la acest hipermarket vei primi notificari prin care vei fi anuntat de produsele care se afla la promotie. Notificarile vin doar de la comerciantii la care ai card. Mai mult, ti se ofera posibilitatea sa gestionezi chiar tu sistemul de notificari si sa alegi de la ce magazin vrei sa primesti notificari cu promotiile.

Accesezi cupoanele pentru reduceri si mai mari. Aplicatia VirtualCards are o sectiune intitulata Cupoane, din dorinta ca utilizatorii sa economiseasca si mai mult. Salvezi cuponul care ti-a atras atentia si in momentul in care ai ajuns in magazin, asigura-te ca ai GPS-ul pornit. Codul de bare se va afisa automat pe cuponul virtual.

Creezi lista de cumpărături. Ce produse vrei sa iti iei? Tastezi numele articolului sau il rostesti, folosind optiunea de voce. Lista de cumparaturi va fi gata rapid, afisata pe ecranul telefonului! In magazine poti taia de pe lista virtuala produsele pe masura ce le achizitionezi. Daca vrei sa trimiti lista de cumparaturi unui membru al familiei, ai optiunea de a o distribui prin sms, e-mail sau retelele de socializare.

Distribuie prietenilor ofertele care te-au atras. Impartaseste cu prietenii promotiile de interes pentru gasca ta, reducerile mari de care sa profitati impreuna. Aplicatia VirtualCards iti pune la dispozitie optiunea de a distribui prin retelele de socializare, e-mail sau sms, ofertele care ti-au placut. Te asteptam si pe pagina de Facebook!

            Inca nu ai VirtualCards pe telefon? Ei bine, nu mai ai niciun motiv sa eziti! 

            So easy, so smart. Just enjoy shopping!

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter