+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
23 Oct 2018
A
A

Noaptea de Halloween

An de an pe 31 octombrie ne pregătim de Halloween şi ne distrăm la petreceri tematice, de groază. Costumele de vampiri, vârcolaci, vrăjitaore, dar şi imitaţii ale eroilor şi artiştilor preferaţi sunt la mare căutare cu mult timp înaintea acestei date, semn că nimeni nu se dă în lături de la o sperietură pe cinste în noaptea cea mai întunecată şi aglomerată de monştri din an. Casa groazei este pregătită pentru cei mai curajoşi aventurieri, iar pentru cei mici, care încearcă să respecte tradiţia americană de a merge la colindat, dulciurile au forme care mai de care mai înspăimântătoare şi mai amuzante.

Confrom tradiţiei, de Halloween, oricine merge la o petrecere, îşi alege un costum. Din teama de a nu fi recunoscuti de spiritele celor morţi, oamenii se deghizau şi purtau măşti după apusul soarelui.  Deoarece este bine ştiut faptul că sărbătoarea de Halloween este adoptată de la americani, această noapte, în tradiţia românească, se învârte în jurul poveştii lui Dracula.

Deoarece mai este aşa puţin timp până la sosirea acestei sărbători şi cu siguranţă mulţi dintre voi nu au terminat încă pregătirile necesare, echipa VirtualCards a dat o fugă prin magazinele partenere pentru a vă ajuta să găsiţi cele mai de groază, amuzante sau ciudate costume şi decoraţiuni.

Ştim cum toţii că noaptea de Halloween este cea în care spiritele sunt libere să umble printre oameni. Vrei să îi sperii pe prietenii tăi cu un costum cât mai înfricoşător  sau pur şi simplu să te integrezi în decorul nopţii ? cora ţi-a pregătit o serie de costume, măşti sau machiaje care să te ajute să îţi duci la bun sfârşitu planul. Fie că vrei să fii un clovn, vrăjitoare sau vârcolac, aici găseşti tot ce ai nevoie pentru a face costumul tău să pară cât mai autentic. Cele mai căutate costume sunt cele de vampiri, Contele Dracula fiind un maestru al sperieturilor, cele de vrăjitoare rele, dar şi cele mai puţin înspăimântătoare, precum pisica neagră sau clovn.

Ce ar fi Halloweenul fără dulciurile mult aşteptate de copii şi colindători ? Fă-ţi proviziile necesare din timp de la Lidl sau Selgros. Găseşti bomboane, jeleuri, acadele în forme şi culori specifice. Păianjeni, dovlecei, ochi, pălării de vrăjitoare te aşteaptă în hypermarketuri pentru a-ţi umple coşul de cumpărături şi inima de fericire a copiilor dornici să adune cât mai multe. În plus, dulciurile întregesc atmosfera şi decorul de Halloween dacă le răspândeşti prin casă !

Cum îţi decorezi casa anul acesta de Halloween ? Este o întrebare la care trebuie să te gândeşti încă din timp, pentru a nu te prinde nepregătit noaptea spiritelor. Fie că anul acesta te-ai hotărât să îţi confecţionezi singur decoraţiunile sau să le cumperi gata făcute, partenerii VirtualCards sunt aici să îţi ofere o gamă largă de articole ce ar putea să pună în evidenţă locuinţa ta. Ghirlande cu scheleţi sau dovleci, stickere fosforescente, dovleci sculptaţi, figurine înfricoşătoare, coroniţe înspăimântătoare pentru uşă sunt doar câteva idei pe care le găseşti în supermarketuri, dar nu numai. Şi librăriile îţi pregătesc o mulţime de decoraţiuni, deci fii gata să le iei cu asalt : Librarium, Diverta.

Noi am venit doar cu câteva idei, însă există o mulţime de alte modalităţi în care îţi poţi speria prietenii. Trebuie doar să îţi laşi imaginaţia să lucreze !

Tu ce costum vei purta anul acesta ? cheeky

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter