+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
01 Apr 2020
A
A

Povestea VirtualCards sau ce înseamnă pasiunea pentru tehnologie

Cele mai multe platforme sociale sau aplicații utile din zilele noastre există deoarece au cerere și sunt exploatate intens de către consumatorii de tehnologie. De obicei în spatele oricărui produs care ajunge să fie preferat de către oamenii de toate vârstele, în funcție de interese, se află o armată de oameni talentați, care lucrează cu drag pentru a oferi un produs de excepție.

VirtualCards nu face excepție de la regulă. Aplicația care face posibilă stocarea într-un singur loc a cardurilor de fidelitate alocă resurse care se epuizează constant, resurse care necesită regenerare într-un ritm alert. Menită să ne facă viața mai ușoară, într-o piață competitivă, echipa din spatele aplicației face eforturi considerabile pentru a menține acest produs pe primele locuri în topul preferințelor.

Aici la VirtualCards ne concentrăm pe munca în echipă deoarece credem că echipele eficiente diferențiază proiectele de succes de cele de care nu a auzit nimeni. Echipele mișto radiază energie pozitivă către toți cei cu care interacționează. O astfel de echipă suntem noi pentru că la noi în birou vei găsi mereu zâmbet și energie. 🤗 Când suntem la birou... De când a început această criză lucrăm de acasă. Ne lipsește întradevăr atmosfera, socializarea și mai ales echipa. Dar ne adaptăm în fiecare zi pentru că utilizatorii au nevoie de noi. Ne place să îmbinăm creativitatea cu cercetarea pieței și testarea. Suntem la curent cu cele mai noi trenduri în design și tehnologie. Mobile marketing-ul nu mai are nici un secret pentru noi. Dăm tonul în materie de aplicații mobile pe zona de loialitate în România.

Unul dintre beneficiile de care utilizatorii se bucură prin intermediul VirtualCards este prezența activă a comercianților din diferite domenii de interes. Aceștia își expun ofertele și le actualizează constant prin intermediul platformei, pentru ca utilizatorii să aibă acces la ele, toate în același loc. Cu cât numărul partenerilor afiliați crește, varietatea ofertelor i a categoriilor de produse și servicii se mărește. Suntem constant în căutare de parteneriate și colaborări pentru a diversifica gama de retaileri și a pune la dispoziția utilizatorilor nostri cele mai bune oferte și promoții. 

O mențiune specială pentru echipa de programatori. Aceștia reprezintă motorul aplicației, au grijă să o îmbunătățească constant și să optimizeze funcțiile existente. Am depășit deja versiunea 130 în testare pentru lansarea noii aplicații. În permanență rezolvăm bug-uri, reacționăm la feedback-urile utilizatorilor și creăm funcționalități noi. E un efort uriaș de dezvoltare care nu “se vede” și de care nu toata lumea este conștientă.

Suntem extrem de receptivi la toate sugestiile și dorințele utilizatorilor, și încercăm pe cât posibil să le implementăm în măsura în care se poate și se potrivesc cu aplicația și cu nevoile utilizatorilor nostri. Ținem foarte mult și apreciem părerea și implicarea utilizatorilor noștri, de aceea răspundem prompt la orice reclamație, problemă tehnică, sau pur și simplu le mulțumim pentru că ne-au ales.

Cei care sunt permanent în contact cu partenerii și utilizatorii sunt cei din departamentele de vânzări și marketing. Aceștia sunt implicați trup și suflet și caută mereu metode de a satisface nevoile amatorilor de shopping, într-o manieră prietenoasă și inovatoare.

Nu uita, folosește aplicația în fiecare zi, avem oferte actualizate în permanență și facem eforturi să oferim informații noi de fiecare dată. Uită de cardurile de plastic, acestea sunt periculoase pentru că pot fi suprafețe ușor de infectat. Folosește lista de cumpărături din aplicație când mergi la supermarket. Dacă partenerul este acasă și tu la cumpărături, puteți să folosiți același cont și o listă comună de cumpărături care se sincronizează automat, în timp real. Amândoi veți vedea în același timp ce s-a bifat și ce a rămas. Sau dacă ai uitat ceva și partenerul își amintește, doar adaugă produsul în listă pentru tine.

Perioada pe care o traversăm în prezent este un test pentru toată omenirea, din mai multe puncte de vedere. Se vor filtra multe caractere, relații și  structuri de business. În câteva cuvinte, rezistă cine e mai puternic și cine are resurse mai multe. Cuvântul de bază este SOLIDARITATEA. Însă acest timp va trece, vom depăși această situație critică și nemiloasă chiar mai puternici, important este că trebuie să o facem respectând ceea ce ne definește ca ființă umană și având grijă unii de alții. 🕊️

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter