+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
24 Mar 2020
A
A

Situatia actuală de criză – problemă sau oportunitate?

Situațiile tulburi necesită măsuri corespunzătoare, iar adaptabilitatea este cheia de reușită în încercarea de a diminua potențiale efectele.

Atitudinea pozitivă  față de o anumită situatie critică ne ajută să ne păstram, sănătatea mentală, focusul și concentrarea pentru a genera soluții salvatoare, sau dimpotrivă, reversul nefericit este afundarea în melanjul de energii negative care sunt distructive. Pentru a minimiza impactul efectului de domino datorat zdruncinării din temelii a structurilor sociale, politice, economice și culturale, este necesar să facem apel și la rațiune și gândirea analitică. Prin organizare păstrăm nivelul productivității astfel încât să evităm un colaps structural.

Este necesar sa utilizăm toate resursele - în acest caz tehnologia, internetul - canalul ideal care permite defăsurarea unor activități ce au fost sistate fizic.

In acest moment de blocare, platformele online se bucură de notorietate, iar succesul magazinelor virtuale este de necontestat. Într-o societate în care timpul este văzut asemenea unui inamic contra productivității, această alternativă pare să satisfacă deocamdata pofta de cumpărare. Avantajele comerțului online care se află într-o continuă expansiune, sunt numeroase. Ce poate fi mai plăcut decât să-ți faci cumpărăturile necesare din intimitatea casei, sau să nu te condiționeze locația în care te afli. Au luat amploare chiar și cumpărăturile alimentelor, produselor de curățenie sau uz casnic.

Nu este un moft modern, este o necesitate datorată în special aceastei situații de cumpănă, și trebuie tratată ca atare. Este necesar să ne comportăm rațional și ne continuăm existența în condițiile date.

În acest sens, aplicația pentru mobil Virtual Cards, cea care îți păstrează cardurile de fidelitate la un loc, vine în ajutorul tău cu soluția potrivită. Beneficiați de numeroase oferte online în cadrul aplicației la o multitudine de produse și branduri de renume: încățăminte și îmbracăminte Il Passo, Hervis, Otter, Salamander, Ecco, Salomon, produse pentru casa - Nobila Casa, Mam Bricolaj, cosmetice - Xpert Beauty, Yves Rocher, 1001cosmetice.ro, alimente și alte produse Selgros, cora. Poti chiar comanda si plati analizele online urmand sa te deplasezi strict pentru proceduri la Clinica Sante. Nu în ultimul rând, VirtualCards te ține la current și cu informații de ultima oră de la comercianții tăi preferați care au porțile deschise pentru tine,  în condițiile în care au luat toate măsurile de siguranță astfel încât tu să fii protejat atunci când le calci pragul – Lidl, DHL sau dm.

Pentru a limita contactul fizic cu livratorii, cei care vă aduc bunurile acasă, vă încurajăm să încercați plata cu cardul, online. Este o măsură de precauție pe care o recomandăm tuturor.

Sfatul nostru? Să încercăm ne continuăm existența în cel mai firesc mod posibil, cu o gândire pozitivă și o atitudine pe măsură. Timpul se va scuge indiferent ce facem și vom depași această criză așa cum le-am depașit și pe altele înainte. Contează însă să o facem  respectând umanitatea, fiind responsabili și având grija unii de alții.

Rămâneți acasă pe cât posibil și bucurați-vă de familie!

Ținem legătura, să ne auzim cu bine! heart

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter