+

Noutăți VirtualCards

Din categoriile: Utile Timp liber
VirtualCards
05 Mai 2020
A
A

Feedback-ul tău chiar contează!

Comunicarea dintre creatorii unei aplicații de mobil și consumatorul de tehnologie trebuie să fie întotdeauna transparentă și bazată pe încredere. Această relație ajută proiectul să dăinuie și să fie îmbunătățit constant. La VirtualCards mizăm pe o relație cu utilizatorii fructuoasă, credem mult într-o colaborare strânsă, deoarece în fond aplicația se adresează userilor, iar noi servim în primul rând interesele lor. Piatra de temelie a colaborării o reprezintă părerile și sugestiile utilizatorilor, de care avem nevoie pentru a evolua și a ne îmbunătăți serviciile. Nu dorim doar să facilităm și să indermediem niște servicii/produse ci și să oferim o experiență placută și de durată.

În prezent pilonii de rezistență ai platformei noastre sunt trei: dezvoltare - adaptare - soluționare bug-uri. Cu un rating mediu de 4.8 pe Google Play şi Apple şi peste 30.000 de recenzii din întreaga lume, VirtualCards - aplicația care te ajută să-ți păstrezi toate cardurile de fidelitate la un loc - a dovedit în ultimii ani că își respectă angajamentele atât pentru utilizatorii fideli, cât și pentru comercianții parteneri.

Utilizatorii noștrii beneficiază de un Departament Suport dedicat în care le sunt analizate și rezolvate toate sugestiile în decursul a maximum 24 de ore. În condițiile în care acestea sunt fezabile se vor adapta și implementa ulterior în platformă. Partea frumoasă a unei relații de succes o reprezintă familiaritatea și sinceritatea cu care VirtualCards comunică cu consumatorii.

Cum reușim să fim mereu numărul 1? La fiecare update al aplicației încercăm să ne diferențiem, să luăm în considerare părerile utilizatorilor, să le oferim nu ceea ce este mai ușor pentru noi ci ceea ce au ei nevoie – chiar dacă asta înseamnă analiza unui volum enorm de date și ore întregi de programare.  Și utilizatorii ne răsplătesc pentru asta cu feedback-uri pozitive și rating-uri excelente pe Google Play și App Store. Cel mai bun program de fidelizare va eșua dacă restul experienței clientului nu este în conformitate cu așteptările sale.

De-a lungul timpului am avut parte de numeroase feedback-uri – de la sesizări referitoare la probleme apărute în funcționalitate până la sugestii prețioase care ne-au ajutat să ne îmbunătățim aplicația.

Vrem să împărtășim doar câteva dintre ele:

“Foarte utilă și practică. Merită chiar mai mult de 5☆ .Mulțumim că ne ați ușurat portofelul prin această aplicație” ne-a transmis Danezu. “Foarte mulțumit. Mulțumesc dezvoltatorilor.”, “Aplicație super eficientă! Felicitări.”

“Super ! Nu mai trebuie să car după mine toate cardurile de fidelitate ! Ușor de folosit!” ne-a scris Alex

“Cea mai bună aplicație pt a-mi ține cardurile de fidelitate. Până acum le pierdeam prin mașini, așa pot să le țin pe telefon și e mai comod având în vedere că zilnic ne învârtim în jurul tehnologiei.” ne bucură alt utilizator mulțumit.

“O aplicație foarte utilă, am scăpat de toate cardurile inutile care îmi umflau portofelul și le căram degeaba. Acum sunt toate într-o singură aplicație, le pot folosi oricând pentru că sunt în telefon iar telefonul e tot timpul cu mine.  5 stele +”, ne scrie Florin

“Bună ziua, folosesc această aplicație de câțiva ani. Pot să spun că mi-a ușurat enorm de mult acumularea de puncte pe baza cardurilor de fidelitate, dar cel mai mult mi-a ușurat portmoneul, pentru că nu a mai fost nevoie să le am fizic la mine în momentul în care mergeam la cumpărături. Țin să menționez și faptul că echipa Virtual Cards m-a scos din încurcătură în momentul în care am avut nevoie de ei. Acest lucru mă face să recomand din inimă tuturor Virtual Cards. Va mulțumesc fiindcă existați!!!!” primim și de la Doru.

Câteodată avem și ratinguri negative. Nu putem mulțumi pe toată lumea însă încercăm iar utilizatorii ne răsplătesc dacă le-am rezolvat sesizările.

“Bună ziua, am reinstalat aplicația și funcționează perfect!! Va mulțumesc pt sfaturi și am reactualizat recenzia la 5 (+1) din partea mea dacă ar fi posibil!!! Va mulțumesc încă odată și mult succes!!!”

“ Portofelul îl mai uităm...cardurile le mai pierdem ..dar telefonul îl avem tot timpul la noi.. De ce la casă pot folosi aplicațiile de pe telefon dar la bariera parcării clienți îmi trebuie cardul fizic? AM RENUNȚAT SĂ MAI DUC ÎN BUZUNAR CARDURILE (20+) ȘI PORTOFELUL...!!! poate reușiți să puneți un scaner pt coduri de bare de pe aplicațiile de mobil...nu de alta dar acesta este pasul următor al tehnologiei...haideți să nu rămânem în urmă!!!”

Primim și din străinătate gânduri bune de la utilizatorii noștri fideli:

“Great App. So convenient to have all loyalty cards handy. Would definitely recommend.”

“I use the app for nearly 2 years. Had no issues. I encountered an issue with the latest update. I emailed the team, i got a response very quick and the matter was immediately fixed. Great customer experience. Thanks Virtual Cards Team!”

“This is one of the few apps that I’m glad that exist. I’m using it for all my cards and I managed to get rid of no less than 22 cards   Imagine a wallet with 22 cards   inside... I simply love the app as it’s so simple and practical. 👍”

Avem și utilizatori care au umor 🙃

“Ziua bună, secretara vă mulțumește pt aplicație și va oferă un card de colaborare fructuoasă, dacă aveți reproșuri apelați cu toată încrederea la medicul meu psihiatru dl dr macarie, va pup și va iubesc, secretara Miha” devil

“Hello dragilor, ați început cu reducerea virtuală la conserve? Cu așa fasole, e bună așa tăticule, c-am mâncat bătută cu usturoi și acum de dimineață, dați și-o excursie ceva, un concurs de revelion, nu? Hai că am glumit, va doresc o zi bună!”

“Deosebită atmosfera, înălțătoare gustul și mireasma în cafenele...  Mi-e tare dor de o cafea bună, nu mai vreau izolare! Hai cu libertatea!!!”

“ Doresc să comercializati pui la rotisor pentru acasă. Nevastă-mea gatește prost #rezistînizolare” cheeky

Ne bucurăm și de utilizatorii care transmit comercianților noștri gânduri bune:

“Sunt clientă fidelă al magazinului dvs. Foarte amabile și drăguțe doamnele de acolo! Mă simt ca și acasă, într-un mediu prietenos, firesc, cald. Va mulțumesc!”

“Sincere felicitări casierei de la casa 23, Corina. Este o reală plăcere să ajungi la casă și să găsești o persoană atât de drăguță și amabilă, cu adevărat profesionistă. Așa ar trebui să fie toate persoanele care lucrează la dvs.  Ar fi bine dacă ar putea fi răsplătită”

NU in ultimul rând, utilizatorii ne dau sugestii:

“Aș dori ca aplicația să includă și o temă "Dark mode". Mulțumesc“

“Aș dori să vă rog să implementați o funcție care ne-ar ajuta foarte mult. La casele de marcat uneori te panichezi că nu găsești cardul de fidelitate pentru unele magazine. Pentru mine ar fi utilă o modalitate de așezare a cardurilor după gradul de utilizare“

“Consider că aplicația are nevoie de o ajustare. pe orice telefon am folosit-o, în momentul selecției unui card înregistrat, ecranul comută pe iluminare maximă, ceea ce este deranjant. “

Oamenii știu întotdeauna de ce au nevoie, important este să-și exprime ideile și părerile. Încurajăm utilizatorii aplicației să îndrăznească să ni se adreseze deoarece suntem deschiși și receptivi la dorințele lor.

 

 

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter