+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
10 Nov 2022
A
A

Be Epic. Wear Sneakers.

Ce înseamnă o experiență de shopping grozavă aici la VirtualCards?heart Ne-am obișnuit deja să găsim în zona de oferte VirtualCards o grămadă de reduceri atractive care ne ajută să cumpărăm de la brand-urile noastre preferate. Însă loialitatea noastră față de un brand vine la pachet și cu alte servicii oferite: calitate la preț rezonabil, felul cum suntem primiți în magazine, posibilitatea de retur și, nu în ultimul rând, experiența în sine, povestea cu care ne identificăm atunci când cumpărăm de la un brand. Unul dintre brand-urile iconice care face experiența de cumpărare a utilizatorilor noștri să fie memorabilă este partenerul nostru BUZZ România.

Orașul ne inspiră, iar Buzz îl redefinește in fiecare zi, pentru ca iubește cultura citadină și tot ceea ce reprezintă ea. Buzz recompensează așteptările clienților săi cu produse de calitate dar spune și o poveste. O poveste despre magazine cu design și atmosferă incitantă, calitate constantă a produselor și inovație, făcând clienții să simtă că sunt speciali și că primesc întotdeauna o ofertă corectă.

BUZZ Sneaker Station Romania este destinația ideală pentru toți iubitorii de sneakers legendari, pentru cei care urmează ultimele trenduri sau pentru cei îndrăzneți, cărora nu le e teamă să-și stabilească propriul stil de fashion. Magazinul deține o gamă variată de modele de sneakers din diferite zone ale stilului urban: retro, futurist, clasic, actual. Buzz Sneaker Station este prima ta destinație înainte de a cuceri orașul.

Experiența ta de shopping se desfășoară într-un cadru modern, cu influențe industriale și street-art, completând perfect look-ul urban al colecțiilor din raft. Fiecare model de încălțăminte redă cu succes stilul metropolitan într-un mod aparte, cool și confortabil. Majoritatea colecțiilor fac parte din linii de ediții limitate, astfel ca aceste modele se găsesc exclusiv în magazinele BUZZ.

Misiunea BUZZ România este de a promova cultura urban-street de îmbrăcăminte și de a crea o comunitate unită în jurul acesteia.

Misiunea VirtualCards este de a oferi utilizatorilor noștri toate elementele unei experiențe de cumpărare fantastice, de a-i transpune într-o poveste minunată, menită să-i ajute să facă cele mai bune alegeri. Împreună cu BUZZ România, vom încerca și de acum înainte să dăm garderobei tale un strop de magie! yes

www.buzzsneakers.ro

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter