+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
15 Dec 2021
A
A

Lasă-te inspirat de spiritul orașului și al sfârșitului de an!

Promoțiile de Crăciun sunt în plină desfășurare la toți comercianții tăi preferați din VirtualCards, la toți partenerii dar în special la cei care activează pe zona de Echipamente Sportive. Perioada de Christmas Sale este o oportunitate excelentă de a obține o reducere dacă ați ratat cumva ofertele generoase ale comercianților din perioada de Black Friday, iar majoritatea ofertelor afișate acum în aplicație sunt asemănătoare cu minimele record pe care deja le-am văzut în noiembrie.

Pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte, vă invităm astăzi să faceți cunoștință cu BUZZ, partener VirtualCards, și cu ofertele sale remarcabile, de care vă puteți bucura chiar acum.

BUZZ a apărut în România în 2015 ca răspuns la lipsa de acoperire a principalei piețe românești cu articole streetwear. Versiunea BUZZ a modei urbane și colecțiile pe care le propune sezon de sezon, atât pentru femei cât și pentru bărbați și copii, este una în care s-au atins mai multe preferințe personale, în concordanță cu trendurile mai mult sau mai puțin volatile, avangardiste, clasice sau, de ce nu, retro. Colegii de la BUZZ pun pasiunea pe primul loc, iar asta se observă prin outfiturile ce ajung în cele din urmă să reprezinte dinamica unei urbe.

Nu este un secret faptul că și cei mai talentați designeri se inspiră pentru colecțiile noi chiar din tinerii stilați de pe stradă, ce-și fac treburile de zi cu zi. Oamenii au fost întotdeauna o muză anonimă, generică și deosebit de valoroasă pentru stabilirea trendurilor modei, în orice perioadă s-a regăsit ea. Ei transmit pasiv un mesaj industriei modei prin outfitul pe care-l poartă. Felul în care au combinat, fiecare în stilul său personal diverse piese vestimentare din ținuta zilnică, a inspirat de zeci de ani creatorii. Și nu numai. Pentru că la rândul lor, cei din „gașca de la BUZZ”, sunt inspirați de oamenii ce oglindesc cultura unui loc, unui oraș, sau chiar a unei țări. De aceea aleg cu grijă din miile de articole ale celor mai cunoscute branduri: îmbrăcăminte pentru toate preferințele, sneakerși-cult, clasici sau futuriști, concentrându-se pe o modă sustenabilă, și nu pe un fast-fashion lipsit de consistență.

De-a lungul timpului, numele BUZZ a devenit un reper pentru clienți în căutarea lor de articole de calitate, de sfaturi din partea consilierilor, super-pasionați de ceea ce fac. Pentru că moda, la fel ca gustul pentru frumos, se educă și toți contribuim la ea într-o măsură sau alta. Astfel, sezon de sezon BUZZ oferă o largă selecție de articole ce reflectă nu doar cultura urbană în viziunea brandurilor, dar și convingerile colective ale acestui frumos mijloc personal de expresie a caracterului într-un mod deosebit de artistic.

Ne gândim cu toții din ce în ce mai des să protejăm planeta, de aceea în oferta BUZZ se vor regăsi din ce în ce mai multe articole din materiale reciclate sau reciclabile.

A trăi aproape de toate aceste tendințe prin care ne putem exprima felul de a fi, căutând invariabil confortul și starea de bine, a devenit mai mult decât un trend în sine: este o stare de spirit.

Prin urmare, BUZZ dorește să se exprime printr-un acut simț estetic al stilului street, casual, urban, fiind trendsetter pe sectorul urban-fashion din România, dar și din toate tările unde activează, acum și în viitor. Gama de produse BUZZ se evidențiaza mai ales prin calitate premium, de aceea prin colaborarea cu VirtualCards am creat un program de fidelitate menit să-i ajute pe clienții fideli să aibă acces la îmbrăcămintea și încălțămintea preferată, la prețuri preferențiale.

În luna decembrie, la BUZZ Sneaker Station aveți din nou reduceri prin Virtual Cards! Indiferent dacă ați ratat super ofertele din săptămâna Black Friday sau aveți un articol pe care l-ați tot așteptat să fie redus - și nu a fost, sau pur și simplu vă place shoppingul inteligent, acum este timpul să profitați! Clienții care vin în magazine în luna decembrie cu cardul de fidelitate BUZZ emis din VirtualCards beneficiază de -30% la orice articol ce nu are reducere!

Avem nevoie de voi pentru a putea evolua împreună. De aceea vă îndemnăm și noi, ca și prietenii de la BUZZ – Be epic. Wear sneakers! 🌟

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter