+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards App
23 Dec 2022
A
A

Cum să fii fashion icon de Crăciun?

Îți amintești când îmbrăcămintea sport era purtată exclusiv la sală? Oh, cât s-au schimbat vremurile de atunci. Acum, este perfect acceptabil să porți haine stil sport la magazin, la cină și în funcție de locul în care lucrezi, chiar și la birou. Sincer, nu este greu de înțeles de ce ne place tuturor să purtăm haine sport cât de des putem. Sunt măgulitoare pentru siluetă, confortabile și ne fac să simțim că suntem activi și plini de viață chiar și atunci când nu suntem! 😊

Dar unde se trage linie? Cu sezonul sărbătorilor deja început, nu putem să nu ne întrebăm: este potrivit să purtăm haine gen street-fashion la o petrecere de Crăciun? Răspunsul scurt este - da! Totul este să alegi un singur articol sport, de exemplu athleisure style, pe care să îl împerechezi cu elemente șic, pentru un aspect super stylish.

Să recunoaștem: petrecerile de Crăciun implică muultă mâncare. Ultimul lucru pe care vrei să-l porți în timp ce savurezi cel puțin 4 feluri de mâncare este o rochie sau un top strâmt. Acolo apare rezolvarea, un tricou larg pe care obișnuiești să îl porți la sală! 😉 Îmbracă-l cu o fustă mini cu model și niște bijuterii metalice minimaliste. Pentru ca ținuta să nu arate prea nepotrivită, cel mai bine este să te limitezi la una sau două culori (cum ar fi alb-negru!)

Dar unde mergem să găsim hainele potrivite pentru acest outfit? Ce spui de magazinele BUZZ?

BUZZ este locul destinat iubitorilor culturii sneakerșilor legendari și pune în prim plan preferințele celor mai pretențioși sneakerheads. Cu scopul clar de a promova curentul street-fashion, în fiecare sezon BUZZ SNEAKER STATION aduce cele mai noi creații ale brandurilor care stau la baza acestei importante ramuri ale modei: Nike, adidas, New Balance, Converse, Puma etc.

În 2022 Buzz a obținut și o colaborare cu Reebok, când modelul Classic Leather a primit semnătura BUZZ pe talpa legendarei siluete, sub forma orașului imaginar Buzzopolis.

Pe rafturile Buzz se pot regăsi o sumedenie de sneakerși cult, dar și îmbrăcăminte lifestyle în pas cu ultimele tendințe în street-fashion și athleisure, stiluri din ce în ce mai iubite pentru confortul și look-ul atrăgător pe care-l oferă. De aceea poate fi un loc care-ți stimulează inspirația în găsirea de cadouri pentru cei apropiați.

Perioada de sărbători este o ocazie excelentă pentru clienți de a economisi bani pentru articole street-fashion destinate atât garderobei personale cât și cadourilor pentru rude, colegi și prieteni, intrând în același timp în spiritul îndrăgitelor sărbători de iarnă.

Te așteptăm în Buzz, unde până la sfârșitul anului profiți de cel mai bun moment pentru a face shopping de cadouri, oferindu-ți -10% EXTRA la casa de marcat, în baza cardului emis prin aplicația Virtual Cards! Happy Shopping!🛍️

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter