+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
04 Iun 2020
A
A

Ați întrebat, vă răspundem!

Acum ceva vreme am realizat un chestionar legat de aplicația VirtualCards, funcționalitățile și micile sale scăpări. Am spus atunci că suntem extrem de receptivi la toate sugestiile și dorințele utilizatorilor și încercăm pe cât posibil să le implementăm. Peste 1.500 de utilizatori ne-au oferit câteva minute din timpul lor pentru a ne oferi un feedback, mulțumim din suflet pentru susținere.  Chestionarul este încă activ, îl poți găsi aici dacă dorești să ne ajuți să dezvoltăm o aplicație mai bună. Completează formularul, durează doar câteva minute! 👍

În ultimii ani s-au dezvoltat zeci de mii de aplicații însă multă lume nu știe de fapt ce înseamnă de fapt să construiești așa ceva de la 0. Este un efort uriaș de dezvoltare care presupune resurse, timp și know-how. În permanență rezolvăm bug-uri, reacționăm la feedback-urile utilizatorilor și creem funcționalități noi. Avem o echipă tânără și plină de idei, care reacționează prompt și care interacționează zilnic cu utilizatorii.

Răspundem astăzi la câteva dintre întrebările și sugestiile pe care le-am primit cu această ocazie de la utilizatorii noștri fideli, cu speranța că ne veți scrie și vom continua să facem asta în mod frecvent. Pentru mai multe detalii avem de asemenea și o zona de Q&A la noi pe site, vă așteptăm cu drag și aici.

Care este funcționalitatea de bază a VirtualCards?

VirtualCards a devenit iubită datorită facilității de a îți muta cardurile de fidelitate în telefon, acțiune foarte simplă realizată prin scanarea codului de bare al cardului de plastic sau tastarea acestuia.

O opțiune exclusivă, ingenioasă, a aplicației, este aceea de a îți emite card la magazinul dorit, prin solicitarea lui din VirtualCards. Se accesează lista standard cu toate cardurile, se alege comerciantul și se optează pentru un card virtual. În urmă completării câtorva câmpuri, se afișează instant în telefon cardul de fidelitate dorit.

Cum monetizăm aplicația? Cum ne susținem noi financiar?

Aplicația este gratuită pentru utilizatori. Comercianții, partenerii noștri care ne sunt alături de foarte mulți ani, sunt cei care ne susțin financiar. Le mulțumim pentru încredere, pentru entuziasmul cu care ne sunt alături și mai ales pentru efortul financiar, în special în ultima perioadă, atât de afectată de pandemie.

Ce înseamnă să fii partener VirtualCards?

Partenerii afiliați își expun ofertele și le actualizează constant prin intermediul platformei, pentru ca utilizatorii să aibă acces la ele, toate în același loc. Cu cât numărul partenerilor afiliați crește, varietatea ofertelor și a categoriilor de produse și servicii se mărește. Suntem constant în căutare de parteneriate și colaborări pentru a diversifica gama de retaileri și a pune la dispoziția utilizatorilor noștri cele mai bune oferte și promoții.

Găsiți lista cu partenerii noștri împreună cu ofertele actuale aici.

Ce oferte și promoții găsim în aplicație?

Tot ceea ce ne trimit partenerii noștri pentru a împărtăși cu utilizatorii. Ne bucurăm cu toții de ofertele generoase ale hipermarketurilor Selgros, Lidl, cora sau dm, profităm de ofertele din categoria casă și amenajări de la Brico Depot, Mam Bricolaj sau Nobila Casa, stăm cu ochii pe haine și încălțăminte de la Otter, Aldo, Kenvelo, Timeout sau Lee Cooper, echipamente sportive Hervis, Buzz, Sport Vision, Salomon, și, nu în ultimul rând, bem o cafea bună la Gloria Jeans Coffees sau savurăm o pizza la Domino’s Pizza.  Avem reduceri la cosmetice – Yves Rocher, Xpert Beauty, 1001cosmetice.ro, la Farmaciile Professional Farmaline, la firme de curierat – DHL sau chiar auto. Găsești reduceri din orice domeniu, toate într-un singur loc!

De ce nu merge întotdeauna scanarea la casa de marcat?

Imediat ce ai ajuns la casă, arată telefonul și casierul va scana codul de bare direct de pe telefon. Magazinele sunt dotate cu scanere optice pentru a citi codurile de bare electronice. Acestea citesc și cardul virtual din telefon.

Dacă se întâmplă să fie un scaner de generație veche în magazin, este posibil să nu scaneze imediat codul de bare de pe telefon însă acesta poate fi introdus și manual. Cazurile în care apar astfel probleme la scanare sunt excepții. Comportamentul consumatorului este foarte important și suntem siguri că, în timp, situația se va schimba în bine și magazinele se vor adapta la noua tehnologie.

Codurile de bare ale unor carduri nu arată exact la fel ca cele de pe cardul de plastic

Există carduri de plastic emise de comercianți care doresc măsuri suplimentare de siguranță. De exemplu Selgros sau Metro. Pentru a adăuga în aplicație aceste legitimații trebuie folosită opțiunea de scanare deoarece codul afișat pe card nu are toate cifrele vizibile pentru a putea fi introdus manual. Pentru a evita posibile probleme la casa de marcat sfatul nostru este să adăugați în aplicație toate cardurile, pe cât posibil, prin scanarea codului de bare.Nu ai reușit? Scrie-ne și te ajutăm noi!

Ai un card de plastic pe care nu-l regăsești listat în aplicație?

Noi am adăugat cardurile de fidelitate ale comercianților cu lanțuri mari de magazine și brand-uri cu renume. Dintre aceștia, o parte sunt și parteneri afiliați. Orice utilizator își poate adăuga orice card are nevoie, card căruia i se pot face fotografii față-verso pentru a le păstra în aplicație. Dacă dețineți carduri care nu sunt listate în baza noastră de date, trimiteți-ne imagini (față-verso) ale cardurilor de fidelitate la contact@virtualcardsapp.com și noi vom lua în considerare adăugarea lor în listă.

Ce alte opțiuni se pot folosi din aplicație?

Pe lângă funcția de portofel virtual pentru cardurile de fidelitate, VirtualCards îți pune la dispoziție și alte opțiuni:

  • Lista de cumpărături

Dacă partenerul este acasă și tu la cumpărături, puteți să folosiți același cont și o listă comună de cumpărături care se sincronizează automat, în timp real. Amândoi veți vedea în același timp ce s-a bifat și ce a rămas. Sau dacă ai uitat ceva și partenerul își amintește, doar adaugă produsul în listă pentru tine.

  • Stocarea bonurilor fiscale

Ai posibilitatea să-ți păstrezi și bonurile de cumpărături în zona dedicată fiecărui comerciant în parte, alături de cardul virtual

  • Feedback

Folosește opțiunea de feedback, spune ce ți-ai dori să fie îmbunătățit, ce ți-a plăcut, ce ai vrea să găsești. Mesajul ajunge direct la reprezentanții magazinului partener căruia i-ai scris.

Cum pot să am siguranța că voi avea mereu cardurile de fidelitate în aplicație, chiar dacă mi-am schimbat telefonul?

Singura modalitate prin care ești 100% sigur că-ți vei păstra toate cardurile de fidelitate în siguranță este crearea unui cont în aplicație.

Dacă dorești să-ți recuperezi cardurile de fidelitate de pe un alt mobil, este foarte ușor. Trebuie doar să descarci VirtualCards pe noul telefon, să introduci datele de conectare în cont (e-mail și parolă) și toate cardurile vor apărea! Dacă totuși nu ți-ai făcut de la început cont și ți-ai pierdut cardurile, scrie-ne la adresa de email contact@virtualcardsapp.com . Le recuperăm noi pentru tine.

Concluzia? Indiferent ce problemă ai sau ce dorești să implementăm scrie-ne, ne găsesti mereu aici pentru tine. Practic suntem o mare familie! Și membrii familiei se ajută întotdeauna! 😉

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter