+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
17 Sep 2020
A
A

Cumpăraturile online vedete în pandemie

Încă de la debutul pandemiei, achizițiile online au crescut cu peste 200%. Platformele de shopping online au oferit consumatorilor avantajul de a cumpăra produse și servicii reducând astfel riscul de contaminare cu Covid 19. Această situație i-a determinat pe cumpărători să-și modifice obiceiurile de consum si să le mute pe digital. Cumpărăturile online par să fie preferate de către majoritatea românilor, deoarece 5 din 10 persoane se simt mai în siguranță atunci când cumpără online.

Consumatorii se simt mult mai pregătiți să facă cumpărături in mediul digital, fără a pleca de acasă, evitând aglomerația și având beneficiul  de a-și primi comenzile acasă.

Statisticile efectuate în ultimele două luni demonstrează că s-au înregistrat creșteri notabile în următoarele sectoare:

 • sectorul energetic pentru uz casnic a înregistrat o creștere de 120%
 • tehnologia a raportat o creștere de 75%
 • categoria modă și frumusețe a depășit 51%.

Recomandarea strictă de izolare a generat o schimbare puternică a obiceiurilor consumatorilor și multe companii se îndreaptă acum către lumea digitală pentru a-și oferi produsele și serviciile.

Potrivit Google, cei mai căutați termeni au fost: „design și dezvoltare web” – domeniu care a crescut cu 65%, în timp ce „portaluri/site-uri de cumpărături” au crescut cu 35%. În plus, cuvintele cheie legate de „cum se vinde pe internet” au crescut semnificativ în ultimele luni.

Printre beneficiile cumpăraturilor online, care sprijină situația actuală de distanțare socială preventivă, amintim:

 • evitarea contactului direct cu suprafețe și obiecte posibil contaminate
 • plata cu cardul  în vederea evitării bancnotelor ce se cunosc ca având un potențial uriaș de transmitere a virusurilor si bacteriilor
 • varietatea mai mare de produse în online decât în magazinele fizice
 • multitudinea de oferte și reduceri substanțiale exclusive pe platformele online
 • stoc mai mare al produselor în magazinele virtuale
 • confortul de a primi comenzile direct acasă

Oricine face cumpărături online știe că acest canal vă permite să economisiți, atât timp cât îl utilizați corect, urmând câteva sfaturi esențiale:

 • cumpărați întotdeauna pe site-uri cunoscute și de încredere, care își pot dovedi autenticitatea
 • profitați de oferte, dar fără a merge orbește pe net în căutarea cupoanelor care se pot dovedi adesea înșelătoare daca sursele nu sunt de încredere. De exemplu, poți profita de reducerile oferite de partenerii Virtual Cards, ce dispun de platforme online, actualizate frecvent și cu oferte atrăgătoare: Under Armour, ECCO, Sport Vision, Otter, Hervis, cora, Mam Bricolaj, Xpert Beauty etc. 
 • nu vă limitați niciodată la o singură opțiune, ci explorați cât mai mult posibil, deoarece online este foarte ușor să faceți comparații rapide de prețuri și să evaluați diferitele opțiuni oferite de către retailer. VirtualCards vă pune la dispoziție zona de Oferte, create special ca un agregator online, care vă pune la dispoziție promoții exclusive.
 • un alt instrument foarte convenabil sunt abonările la newsletter: unele magazine online trimit e-mailuri abonaților cu o serie de promoții deosebit de interesante de care merită să profitați. Virtual Cards trimite săptămânal abonaților săi un newsletter dedicat celor mai atractive oferte ale perioadei.
 • VirtualCards are deja primele avantaje oferite doar pentru utilizatorii săi de către magazine online de referință pe piață. Aruncă o privire și vezi ce ți-am pregătit! 👀 

Chiar și clinicile medicale s-au adaptat situației și au dezvoltat un sistem digital prin care poți reduce timpul de așteptare, evitând un potential pericol epidemiologic, comandând analizele online folosind plata cu cardul. De asemenea, clinicile oferă diferite reduceri la teste și analize care sunt binevenite în perioada incertă pe care o traversăm. Clinica Sante este una dintre clinicile de renume care oferă acest beneficiu și care face parte din portofoliul de parteneri VirtualCards.

Shoppingul este o activitate necesară și plăcută, însă în același timp foarte înselătoare. De aceea trebuie să avem grijă de unde cumpărăm și ce platforme digitale alegem să explorăm în goana noastră continuă după promoții.

 

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter