Hervis Sports - IMPORTANT! Comenzi online transport GRATUIT

Descriere

Dragi clienți,

Ne aflăm cu toții într-o situație aparte, răspândirea virusului COVID-19 ne afectează pe toți și afectează viață de zi cu zi în toate modurile posibile. Trebuie să fim alături unii de alții în aceste momente grele și să ascultăm ce ne sfătuiesc autoritățile pentru a ne menține în siguranță.

Compania Hervis a luat măsuri speciale împotriva răspândirii virusului precum: introducerea sistemului de telemuncă pentru majoritatea angajaților noștri, scurtarea programului magazinelor pentru protecția voastră dar și a angajaților noștri, reguli speciale legate de limitarea contactului fizic și igienizarea spațiilor în conformitate cu procedurile recomandate.

Cum recomandarea principală a autorităților în această perioadă este să rămânem în casă și să evităm aglomerațiile, am luat hotărârea să susținem această îndrumare prin acordarea transportului gratuit la toate comenzile online făcute pe www.hervis.ro indiferent de valoarea coșului de cumpărături.
Astfel puteți continua practicarea sportului dumneavoastră preferat în siguranță, acasă.

Cel mai important pentru noi este siguranța dumneavoastră și să ajutăm la reducerea răspândirii bolii. Vă solicităm înțelegerea și sperăm să vă vedem din nou în magazinele noastre Hervis cât mai curând posibil.

Nu uitați că în perioada aceasta cel mai important este să aveți grijă de corpul dvs, iar practicarea sportului vă ajută să vă întăriți imunitatea și să vă mențineți un nivel de energie crescut. De aceea recomandarea noastră este să vă mențineți în formă dar mai ales sănătoși.

Vă vom ține la curent cu orice schimbare vom face.

Echipa Hervis Sports
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK