Virtual Cards

Platformă de marketing şi fidelizare

Utilizează o platformă de comunicare şi marketing pentru mobil

Câştigă şi păstrează clienţii cu VirtualCards

VirtualCards este mai mult decât un instrument de loializare, este o platformă completă de marketing.

1
2
3
4
1
Creează programul de loializare
2
Stai conectat cu utilizatorii
3
Câştigă clienţi loiali
4
Creşte-ţi vânzările prin oferte targetate

Card virtual

Cheia loializării este continuitatea. Cardul tău electronic de fidelitate este personalizat şi accesibil permanent clienţilor tăi. Asigură-te că se bucură în totalitate de programul tău de fidelitate, fără să îţi mai faci griji de pierderea cardului de plastic sau modul în care a fost păstrat. Aplicaţia VirtualCards este utilizată de peste 300.000 de utilizatori ale căror aşteptări au fost îndeplinite.

Card virtual

Program de loializare

Creează-ţi un program de fidelitate unic şi eficient. Foloseşte puncte bonus, discounturi sau ştampile, dar şi o comunicare directă cu clientul. Gestionează-ţi programul de fidelizare, adaptează-l la cerinţele consumatorului şi utilizează pe deplin reţelele sociale şi datorită conectării integrate cu facebook.

Program de loializare

Marketing eficient

Păstrează legătura cu clienţii tăi oriunde s-ar afla aceştia. Foloseşte notificări, oferte personalizate sau chiar mesaje de tip sms pentru îmbunătăţirea imaginii şi pentru a-i face ca ei să se întoarcă la tine. VirtualCards îţi oferă facilitatea de a fi accesate ofertele şi cupoanele de toţi utilizatorii aplicaţiei, nu doar de aceia care şi-au emis cardul tău virtual.

Marketing eficient

Implementare facilă

Sistemul nu necesită nicio dezvoltare suplimentară. Punctele de fidelitate şi ştampilele sunt adunate de clienţii care scanează un cod QR la casa de marcat sau pot fi acordate de vânzător cu aplicaţia dedicată comercianţilor. Este mai rapid decât ai pune o ştampilă!

Implementare facilă

Push notifications, newsletter si sms

Clienţii primesc ofertele tale direct pe telefon. Notificarea GeoIP ţinteşte cu promoţiile tale utilizatorii de card virtual care ajung în zona magazinului tău. Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a îţi face cunoscute ofertele prin intermediul newsletterelor sau al sms-urilor.

Push notifications, newsletter si sms

Feedback şi statistici

Platforma de administrare oferă statistici avansate cu privire la comportamentul clientului, activitatea acestuia. Adaptează-ţi programul de fidelitate, folosind şi feedback-ul direct din partea clientului, facilitate oferită prin sistemul de mesagerie.

Feedback şi statistici

Localizarea

Arată-le drumul spre tine! Datorită serviciului de localizare din aplicaţie, utilizatorii pot consulta harta şi alege cea mai scurtă rută spre magazinul tău! Informează clienţii care se află în aria magazinului tău de promoţiile pe care le ai în desfăşurare, datorită setărilor de geolocalizare. Asigură-te prin intermediul notificărilor trimise în zona aferentă că vizibilitatea ta este maximă!

Localizarea

Aplicaţie pentru scanare card

VirtualCards pune la dispoziţie şi o aplicaţie separată cu ajutorul căreia poţi scana cardurile virtuale de fidelitate. Astfel, acorzi instant reducerea în funcţie de punctele/ştampilele acumulate de clientul tău.

Aplicaţie pentru scanare card

Porneşte campania de marketing acum!

Selectează ţara în care doreşti promovarea campaniei de fidelizare.

Pornire
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult! OK