+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards
08 Ian 2018
A
A

2018 – Anul Câinelui de pământ

Să facem un scurt exerciţiu de imaginaţie! Ce caracteristici ne sugerează cuvântul “câine”? Cu siguranţă loialitatea, protecţia şi siguranţa se află printre caracteristicile la care te-ai gândit.  Ei bine, 2018 va fi un an dominat de aceste caracteristici, deoarece este anul Câinelui de pământ. Pregăteşte-te să te desparţi de Cocoşul de foc, care a adus un an dinamic, curajos şi triumfant, şi să îi urezi bun-venit Câinelui de pământ, care va aduce un an palpitant, productiv şi plin de schimbări.

Totodată, dorim să vă anunţăm cu mult entuziasm că luna aceasta împlinim un an de la lansarea blogului VirtualCards. Ne bucurăm că ai fost alături de noi, că ne-ai citit articolele şi că foloseşti aplicaţia VirtualCards. Progresul este un cuvânt care ne defineşte şi promitem că, alături de noi, vei avea parte de mai multe oferte, mai multe cupoane şi facilităţi care să îţi îmbunătăţească experienţa de cumpărare.

Începând cu 16 februarie 2018 şi până pe 4 februarie 2019, sub semnul Câinelui de pământ, această perioadă va fi puternic influenţată de toleranţă şi inovaţie. Bunăvoinţa faţă de cei din jur va creşte semnificativ, iar marile proiecte se vor concretiza sub blânda ocrotire a Câinelui de pământ. Totuşi, trebuie să ţinem cont de un aspect fundamental: toată această evoluţie se va datora eforturilor noastre, iar răbdarea şi munca vor fi răsplătite pe deplin.

Mai mult, se anunţă că anul Câinelui de Pământ va fi un an dedicat evenimentelor, iar oamenii vor cunoaşte importanţa solidarităţii, dar şi pe cea a comunicării. În această perioadă, banii şi succesul vor fi cunoscute doar de cei care pun preţ pe dialogul cu ceilalţi şi pentru care generozitatea este un subiect care îi defineşte.

Culori norocoase în 2018

Culorile care vor influenţa pozitiv în acest an sunt verdele, albastrul şi negrul. Atât albastrul, cât şi negrul corespund apei, un simbol deosebit de important pentru pământ. Este benefic ca aceste nuanţe să fie folosite la decoraţiunile interioare, dar şi în articolele vestimentare pe care alegi să le porţi. Accentele verzi, atât în modă, cât şi în designul interior, vor avea un efect relaxant asupra ta şi te vor încărca doar cu energie pozitivă. De exemplu, poţi folosi o geantă sau o cămaşă verde, nu este necesar să porţi verde din cap până în picioare. În ceea ce priveşte designul interior, poţi opta pentru plante verzi sau obiecte de decor în aceeaşi culoare.

Locuri de muncă, afaceri şi investiţii în 2018

Anul Câinelui de pământ este un an definitoriu pentru cariera sau afacerea ta. Zicala “acum ori niciodată” va fi mai pregnantă ca oricând, iar toate ideile sau proiectele pe care le-ai avut în minte te vor conduce spre o transformare benefică. Anul 2018 promite să fie un an potrivit pentru construcţii, piaţa imobiliară, în general pentru toate lucrările care pun bazele pentru viitor. O altă categorie de persoane care vor fi avantajate în această perioadă va fi cea a profesorilor, a artiştilor şi a cercetătorilor care vor fi recompensaţi pentru toate eforturile depuse.

Viaţa socială şi inovaţia în 2018

Anul Câinelui de Pământ va aduce întrebări asupra unor aspecte fundamentale precum caracterul, moralitatea, educaţia şi siguranţa într-o societate. Se va pune preţ pe ocrotirea persoanelor în vârstă, pe cea a persoanelor cu dizabilităţi şi în general, pe ajutorul oferit celor care au nevoie de sprijin. Oamenii vor căuta soluţii, va exista o mare deschidere către dialog, iar soluţiile inteligente vor fi apreciate mai mult ca niciodată. Fiind sub semnul pământului, 2018 este influenţat de toate elementele ce au legătură cu relieful. Un astfel de exemplu sunt munţii, care în general sunt asociaţi cu obstacolele. Munţii îndeamnă la precauţie, dar şi la soluţii ingenioase pentru a-i traversa. În general, accentul va fi pus pe dialog şi conştientizare.    

Viata şi karma în general

Un semn masculin, Câinele de pământ va fi un simbol al prosperităţii şi va încuraja în mod deosebit relaţiile interumane. Un semn care îmbină elementul de pământ cu cel de metal şi foc, va pune mult preţ pe generozitate şi empatie.

În ceea ce priveşte blogul VirtualCards, ne propunem să publicăm în continuare articole de calitate, în care să găseşti informaţii utile, aplicabile în viaţa cotidiană. Cât despre aplicaţia VirtualCards, vom continua să îţi răsplătim loialitatea informându-te permanent despre cele mai avantajoase oferte, vom continua să îţi oferim soluţii inventive şi să îţi fim alături ori de câte ori ai nevoie.

Sub semnul Câinelui de pământ, îţi dorim un 2018 productiv, generos şi plin de evenimente fericite!     

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter