+

Noutăți VirtualCards

Din categoriile: Frumusete Sanatate
VirtualCards
28 Iun 2018
A
A

Top 5 metode de a-ţi proteja pielea vara aceasta

Razele fierbinţi ale soarelui din timpul verii pot fi atât un motiv de bucurie, cât şi unul de îngrijorare. Bucurie datorită zilelor însorite şi vacanţelor la plajă, dar şi îngrijorare, din cauza efectelor negative pe care soarele le poate avea asupra pielii noastre. De aceea trebuie să acordăm o deosebită importanţă protecţiei solare, dar şi ritualurilor de îngrijire a pielii în timpul acestui sezon cald.

Citeşte în continuare pentru a afla sfaturile pe care ţi le-am pregătit, cum îţi poţi proteja pielea, unde poţi găsi produse de calitate, dar care sunt şi preţurile şi promoţiile de care ai putea beneficia. cheeky

 

1. Nu uita niciodată să foloseşti produse pentru protecţia solară pe plajă

O regulă fundamentală atunci când îţi petreci vacanţa la plajă este să te asiguri că produsele pentru protecţia solară nu îţi lipsesc din geantă. Foloseşte produsele imediat cum ajungi pe plajă, asigurându-te că soluţia este împrăştiată uniform pe suprafaţa corpului. Foloseşte produsele chiar dacă este înnorat! Există o mulţime de persoane care au suferit arsuri solare din cauză că au neglijat acest aspect. Razele soarelui sunt puternice, chiar dacă stau ascunse în spatele norilor. Atunci când îți alegi produsele pentru protecţia solară, asigură-te că acestea au un SPF de cel puţin 30. La dm LidlYves Rocher sau Xpert Beauty, parteneri de încredere ai aplicaţiei VirtualCards, poţi găsi produsele necesare pentru o vacanţă lipsită de griji.

2. Exfoliază-ţi pielea cel puţin o dată pe săptămână

Celulele moarte au tendinţa de a rămâne pe piele, cauzând un aspect neplăcut al tenului. Prin exfoliere, aceste celule dispar, permiţând tenului să capete un aspect luminos, sănătos şi radiant. Un alt aspect benefic al exfolierii este constituit de faptul că aceasta permite celulelor pielii să se regenereze mai rapid, chiar şi vara. Ori de câte ori este posibil, optează pentru un exfoliant delicat şi natural. Unele produse, cum ar fi de exemplu cele care conţin alfa hidroxid şi beta hidroxid (AHA şi BHA) pot provoca iritaţii semnificative.

3. Hidratează-ţi tenul

O altă regulă de bază atunci când vine vorba de protejarea tenului pe perioada verii este hidratarea acestuia. Chiar dacă tenul nu se mai simte la fel de uscat ca în celelalte sezoane, hidratarea este un pas important pentru a-ţi menţine tenul sănătos. Pe 1001cosmetice.ro, partener al aplicaţiei VirtualCards, poţi găsi o gamă variată de loţiuni ce te vor ajuta să îţi hidratezi pielea vara. În cazul nefericit al unei arsuri solare, acţionează rapid pentru a atenua efectele negative şi alege o loţiune ce conţine aloe vera. Aceasta va acţiona cu eficacitate asupra arsurii şi va ajuta la ameliorarea disconfortului.

4. Bea cât mai multă apă

Cu toţii cunoaştem cât de important este să bem apă, întrucât această acţiune are numeroase beneficii asupra sănătăţii noastre, în general. O hidratare adecvată ajută la eliminarea toxinelor din organism. Acumularea toxinelor determină ca anumite organe, cum ar fi rinichii, să lucreze mai puţin eficient, proces ce are un impact negativ asupra pielii. Acest fapt poate fi împiedicat prin consumul cantităţii de apă indicată de specialişti, minimum 2 litri pe zi.

5. Distrează-te cât poţi de mult, dar nu neglija somnul

Lipsa somnului conduce la creşterea numărului de hormoni de stres, ceea ce poate încetini producerea de colagen în piele. Iar atunci când pielea încetează să producă colagen, ea îşi va pierde din elasticitate şi va căpăta un aspect neplăcut, de oboseală.

 

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să-ţi menţii pielea sănătoasă pe perioada verii, iar tu vei profita cât mai mult de soare şi mare! smiley

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter