+

Noutăți VirtualCards

VirtualCards App
14 Oct 2020
A
A

Cum să fii designer în propria casă?

Acasă este locul unde se nasc poveștile și amintirile frumoase, oaza de liniște după o zi plină de activități și motivul pentru care pleci dimineața, pentru a te întoarce să te bucuri de liniștea căminului tău. Casa este spațiul care îți reflectă personalitatea și în care toate lucrurile sunt impregnate cu energia si esența ta. Perioada ingrată a pandemiei ne-a invățat că speranța, optimismul și solidaritatea sunt esențiale pentru a ne păstra sănătatea mentală și a ne concentra pe viitor. Bunul simț și abilitatea de a fi responsabil din respect pentru propria persoană dar si pentru cei din jur, sunt calitățile fundamentale în vremuri tulburi.

Cât de mult contează spațiul personal și conceptul de acasă pentru tine?

Locuința personală a devenit locul în care petrecem cel mai mult timp, având rol și de birou, pentru majoritatea dintre noi. De aceea, pe cât posibil, atmosfera și ambientul trebuie să te inspire și să-ti stimuleze creativitatea.

Proiectele de tip DIY(do it yourself), îți dau libertatea de a-ți perfecționa abilitățile demne de un meșter iscusit și de a-ți contura ambientul în stilul propriu. Pentru că vremea rece bate la ușă, vei avea timp suficient la dispoziție pentru a  îmbunătăți aspectul casei. Internetul este o sursa inepuizabilă de sfaturi și video-uri utile cu metode de bricolaj sau chiar instrucțiuni de montaj pas cu pas, pentru structuri mai complexe.

VirtualCards și Brico Depot vin în sprijinul tău!

Ai la dispoziție o gamă variată de parchet și plăci ceramice inovatoare, disponibile în 16 magazine/12 orașe din țară (București-Pantelimon, Baneasa, Militari, Orhideea, Brasov, Galati, Pitesti, Ploiesti, Cluj, Oradea din Calea Aradului, Arad, Constanța, Iasi Păcurari, Timisoara Demetriade, Braila Mall).

Natura face parte din noi, drept urmare te simți complet atunci când esti conectat la adevărata ta natură. Elementele naturale sunt esențiale în decorarea casei.

Energia se transmite prin centri nervoși din tălpi, un parchet din lemn de calitate, laminat, stratificat sau masiv îți poate da o stare de confort și relaxare.

La Brico Depot găsești modele moderne și elegante, adaptabile preferințelor tale. În magazinele Brico Depot menționate găsești variante moderne de parchet laminat cu aspect vintage, modele realizate de designer, rezistente la apă și cu montaj facil și întreținere ușoară, ce redau cu ușurință  aspectul natural al lemnului.

De asemenea plăcile ceramice pentru baie, bucătărie sau alte idei creative de decor sunt o variantă ideală pentru a îmbina esteticul și funcționalul.  În această categorie ai la alegere modele de gresie pentru exterior și interior, faianță, mozaic și placare murală dar și accesoriile necesare pentru montaj: dispozitive de tăiat, chituri și adezivi, plinte și decoruri.  

Când vine vorba de amenajări, raportul calitate-preț este foarte important de luat în calcul.

Brico Depot este lider de piață în domeniu, vine cu o gamă variată de produse de calitate superioară la cele mai competitive si accesibile prețuri de pe piață, în categoriile cele mai populare.

Dacă te simți fără inspirație, în incinta magazinelor vei găsi decoruri exclusive care vin în ajutorul tău.

Platforma online Brico Depot îți stă la dispoziție cu numeroase facilități: rezervare produse, sfaturi utile pentru amenajare, idei de decor.

Ne adaptăm situațiilor cu care ne confruntăm și contribuim activ la bunăstarea si confortul propriu. Niciodata nu a fost mai ușor sa fii designer în propria casă. 

Urmărește ofertele Brico Depot din cadrul secțiunii dedicate în aplicația VirtualCards și lasă-ți imaginația să curgă!

 

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter