+

Noutăți VirtualCards

Din categoriile: Timp liber
VirtualCards
28 Ian 2017
A
A

2017 – Anul Cocosului de foc si al lansarii Blogului VirtualCards

Dragilor, odata cu intrarea in Anul Cocosului de foc ne-am hotarat sa lansam si noi blogul Aplicatiei VirtualCards. wink

Anul 2017 in Zodiacul Chinezesc a inceput pe data de 28 ianuarie sub semnul Cocosului de foc.

Ca semn al rasaritului, trezirii la viata si triumfului, acesta promite sa fie un an al marilor reusite, cu conditia ca acestea sa fie precedate de multa munca si rabdare.

In aceasta directie speram sa se indrepte si VirtualCards si va promitem oferte, cupoane si promotii minunate, functionalitati si facilitati care sa va imbunatateasca experienta de cumparare si un blog cu povesti de succes.

Sfarsitul Anului Maimutei care tocmai s-a terminat, a fost epuizant si ne-a lasat pe toti obositi si lipsiti de energie. Surprinzator si versatil, cand fabulous, cand plin de panica, Anul Maimutei ne-a purtat in mai multe directii si ne-a dezorientat deopotriva. Dupa 12 luni de agitatie in Anul Maimutei, Anul Cocosului de foc ne pregateste noi provocari care ne vor pune la incercare capacitatea de reactie, dar si spritul pragmatic.

Anul Cocosului de foc va fi unul puternic, direct si fara ocolisuri. Anul acesta imaginea conteaza. Vei dori sa arati cat mai bine din toate punctele de vedere, atat fizic cat si profesional sau social.  Iti vei exprima direct si raspicat intentiile atat in dragoste si bani, cat si in afaceri. Vei apela mai degraba la idei practice si drumuri batatorite pentru a-ti asigura succesul decat la asocieri riscante.

In Anul Cocosului, toate animalele din zodiac pot culege recompense mari atata vreme cat se adapteaza la calitatile si trasaturile acestui semn zodiacal – loialitate, seriozitate, angajament, munca asidua, valori familiale traditionale si pastrarea aparentelor. Acestea vor fi calitatile care vor fi recompensate in acest an.  Ba mai mult decat atat, se spune ca in acest an fiecare va primi exact ceea ce merita. devil

Anul Cocosului inseamna un amestec de dreptate si judecata, initiativa si eficienta. Va fi in general un an de crestere din punct de vedere financiar si vor avea de castigat cei care vor prinde din zbor oportunitatile imediate si care vor fi vigilenti si atenti la ceea ce se petrece in jur.

Deci, sa cante cocosul! smiley

Moda, decoratiuni si stil de viata:

Pentru a echilibra fluxul de energie personal cu beneficii pe termen lung in sanatate si prosperitate, anul acesta se poarta bijuteriile, hainele si accesoriile care se potrivesc cu compozitia si culoarea elementului reprezentativ al fiecaruia in zodiacul chinezesc – foc, pamant, metal, apa si lemn.

Principiile care guverneaza echilibrarea energiilor folosind bijuteriile, hainele si accesoriile, in conexiune cu cele care se regasesc in Feng Shui, se aplica si designului interior si decoratiunilor folosite acasa sau la birou. In 2017 se recomanda obiectele de teracota, ceramica sau lut, bijuteriile in culori de pamant cum ar fi galben sau maro sau chiar bratari in culori aramii. 

Evitati sa purtati haine in nunante de rosu, deoarece aceasta culoare tinde sa ne amplifice impulsivitatea si sa ne dezechilibreze psihic si spiritual.

Ar trebui sa ne ferim de rosu atunci cand ne alegem bijuteriile – de evitat sunt si pietrele pretioase cum ar fi topaz roz, rubine sau diamante rosii, granate, corali sau piatra sangelui – astfel incat elementul Foc din culoare sa nu intre in conflict direct cu Metalul care este elementul caracteristic al semnului Cocosului.

Politica, divertisment si tehnologie:

Datorita conflictului dintre elementul Foc, care topeste elementul Metal, ne asteptam la o acutizare a fenomenelor electrice, electrostatice si a celor extreme in atmosfera. De asemenea, anul 2017 va avea parte de demonstratii de putere din partea liderilor lumii sau a marilor corporatii. Migratiile, cauzate de razboaie sau schimbarile climatice, vor contribui la degradarea climatului politic si social. Vor avea loc proteste si evenimente sociale de amploare in strada.

Vor aparea celebritati noi in industria muzicala si entertainment gratie extinderii popularizarii acestora pe internet. Aceste celebritati vor tine afisele cluburilor din lume, insa perioada lor de faima va fi scurta, pierzandu-si notorietatea un an mai tarziu.

Locuri de munca, afaceri si investitii:

Anul Cocosului va fi un an de succes rasunator pentru cei care au construit proiecte de afaceri cu rabdare, temeinic si durabil. Foarte multi dintre noi vor dori o schimbare majora in mediul profesional, insa acest dezirat nu se va putea indeplini in 2017 fara rezistenta la stres, creativitate, organizare si multa determinare, pentru a putea depasi obstacolele care ar putea aparea pe parcurs.

Viata si karma in general:

Anul 2017 se afla sub protectia semnului fabulos si viu colorat al Cocosului de foc, ale carui virtuti sunt dreptatea, perseverenta si transparenta, semn care va recompensa cu generozitate pe toti cei care vor vibra in aceasta directie.

Noi suntem convinsi ca VirtualCards este o modalitate foarte simpla si eficienta de a fi la curent cu toate promotiile, ofertele, noutatile si upgrade-urile partenerilor nostri, astfel incat voi sa nu pierdeti nici o oportunitate! Ne angajam sa ne respectam utilizatorii si partenerii, sa fim perseverenti in a va oferi solutii ingenioase si sa ne recompensam sustinatorii.

Sa intampinam cu optimism Anul Cocosului si sa ne bucuram impreuna de energia sa debordanta!

Share
Share

Noutăți din aceeași categorie

DESCARCĂ APLICAȚIA
Caută pe blog
Caută

Categorii de noutăți

Newsletter