Spalatoria & Curatatoria Elisse - Serviciul Home Clean Point pentru cei ocupati

Descriere

Am realizat un serviciu pentru tine: HOME CLEAN POINT. Serviciile spalatoriei de haine elisse sunt acum mult mai la indemana.

Venim la tine, luam hainele, le curatam si ti le aducem inapoi gata pentru a fi purtate. Intr-o singura fraza: ...imaginea ta fara pata.

Curatatoria de Haine elisse lucreaza ca tu sa ai o imagine impecabila.

Comanda acum serviciul HOME CLEAN POINT online sau suna la numarul 0735.516.687 pentru a comanda telefonic in situatii de urgenta!

Poti beneficia de serviciile noastre, fara consum de benzina, fara dureri de cap ca nu gasesti un loc de parcare, direct la tine acasa, singurul lucru important este sa te asiguri ca ai comanda minima stipulata in functie de sectorul unde domiciliezi.

Programul de ridicare a comenzilor online este: Luni - Vineri: 08.00 - 17.00 Sambata: 08.00 - 14.00! Comenzile la urgenta se preiau numai de Luni pana Vineri, in intervalul orar 08.00 - 12.00, pentru livrare in aceeasi zi.
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta

Prezentare companie

Spalatoria si curatatoria Elisse

Servicii de spalatorie haine si curatatorie haine in Liberty Center Mall. Motto-ul nostru este: Imaginea ta fara pata.

In vremuri de criza timpul inseamna bani...curatatoria de haine Elisse iti ofera servicii de curatatorie haine & spalatorie haine profesionale, la cele mai mici preturi.

Avand grija de haina ta, ai grija de buzunarul tau.
Mai multe informatii
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK