NOUA LOCATIE: STEFAN DINCA NR. 14

VEZI LOCATIA PE HARTA

PROGRAM: Luni - Duminica - 10:00 - 21:00 

CENTRU COLECTARE: DRUMETULUI

PROGRAM: Luni - Vineri - 11:00 - 19:00, Sambata - 09:00 - 16:00

 

021-555.86.81

Numar unic cu tarif normal

SPALATORIE DE HAINE ELISSE - SPALATORIE HAINE BUCURESTI

Spalatorie haine Bucuresti

Sa alegi spalatoria de haine potrivita pentru tine poate fi uneori dificil, mai ales daca nu cunosti pasii de urmat in alegerea unei spalatorii de haine in Bucuresti. Majoritatea dintre noi suntem intotdeuna dezamagiti, mai devreme sau mai tarziu, cand ne dam seama ca serviciile de spalatorie haine alese nu au fost tocmai conform asteptarilor noastre.

De fiecare data, ar trebui sa alegem o spalatorie de haine eficienta, care sa fie capabila sa ofere servicii impecabile clientilor sai. Cele trei reguli dupa care trebuie sa ne ghidam la o spalatorie de haine, sunt: cat de rapid ofera serviciile de spalatorie haine, cat pret pun pe clienti si cat de repede raspund la plangerile sau intrebarile clientilor.

O spalatorie de haine care ofera servicii spalatorie haine de o inalta calitate va avea intotdeauna de castigat dar si siguranta ca acel client se va reintoarce.

Nu mai spunem de un serviciu de ridicare si livrare la domiciliu in Bucuresti, care ar trebui sa fie un MUST HAVE.

Elisse - Spalatoria familiei tale! Oferim servicii complete si profesionale de spalatorie haine atat pentru companii (hoteluri, restaurante, moteluri, , sali de evenimente, etc) cat si pentru persoanele fizice.

Serviciile spalatoriei noastre de haine din Bucuresti includ spalarea si curatarea oricarui obiect intr-un mod profesional... In acelasi timp, o spalatorie de haine trebuie sa poata pastra calitatea si durata de viata mai lunga a tesaturii acordand o atentie sporita fiecarei piese individuale.

Suntem siguri ca serviciile noastre ar fi pe placul tau, mai ales ca incercam sa batem orice raport pret - calitate prezent in piata spalatoriilor de haine profesionale.

Luptam din greu ca hainele tale sa fie impecabile pentru momentele speciale din viata ta.

Oferim servicii de spalatorie hainecuratatorie haine si spalatorie covoare ca tu sa te poti distra din plin fara griji...

Spalarea hainelor nu trebuie sa fie o problema. Elisee ofera servicii profesionale de spalare, calcare, curatare si ambalare astfel inca sa poti avea grija de lucrurile mult mai importante din viata ta.

TIMPUL INSEAMNA BANI... SPALATORIA DE HAINE ELISSE ITI OFERA SERVICII PROFESIONALE, LA PRETURI COMPETITIVE. AVAND GRIJA DE HAINA TA, AI GRIJA DE BUZUNARUL TAU!

SERVICII SPALATORIE & CURATATORIE HAINE ELISSE

SPALATORIE HAINE

SPALATORIE HAINE

Suntem mereu in cautarea solutiilor potrivite pentru o calitate maxima a serviciilor de spalatorie haine in mediu umed, ce vi le oferim.

PROMISIUNEA NOASTRA
"Intotdeauna respect pentru clientii nostri si pentru hainele acestora"

SPALATORIE HAINE REGULARA

SPALATORIE HAINE REGULARA

Ce-ai spune de o spalare regulara a hainelor tale? Un serviciu de spalatorie haine din care sa reiasa doar beneficii pentru tine?

PROMISIUNEA NOASTRA
"Servicii facile. Timp liber pentru tine"

DE CE SPALATORIA DE HAINE ELISSE?

SPALATORIE HAINE BUCURESTI - SPALATORIE HAINE SECTOR 1, SECTOR 2, SECTOR, 3, SECTOR 4, SECTOR 5, SECTOR 6

SERVICII PERSONALIZATE

Suntem atenti la detalii. Cerintele fiecarui client, cu privire la curatatoria de haine, sunt importante pentru noi si ne vom da silinta sa tinem cont de fiecare in parte.

REDUCERI PERMANENTE

Clientii spalatoriei de haine ELISSE beneficiaza de un sistem integrat de reduceri prin acumulare. 10% din fiecare comanda este convertita in puncte si poate fi folosita incepand cu comanda urmatoare sau se pot acumula.

CONVENABIL SI LA INDEMANA

Parcarea Liberty Center Mall este deschisa si vei gasi locuri de parcare tot timpul. Spalatoria de haine ELISSE are program de lucru la indemana oricui.

CALITATE

Utilizam cele mai bune solutii profesionale pentru spalatoriile de haine, astfel clientilor nostri le vom oferi intotdeauna cele mai bune servicii.

PRELUCRARE RAPIDA

Oferim servicii de curatatorie haine si spalatorie haine in termene incepand de la 3 ore*. Astfel clientii nostri vor avea intotdeauna la indemana o solutie viabila pentru a nu ramane in afara unui eveniment important.

NOTIFICARE PRIN SMS

Clientii nostri beneficiaza de primirea pe numarul de telefon furnizat cand a accesat serviciile noastre de spalatorie haine, un SMS in momentul in care comanda a fost finalizata si ambalata. Simplu si la indemana.

POTI COMANDA ONLINE SERVICII DE SPALATORIE HAINE SAU CURATATORIE HAINE, IN CAZUL IN CARE NU POTI AJUNGE IN CENTRUL NOSTRU, ELISSE - LIBERTY CENTER MALL !

 

Image

PASUL 1

Pregateste hainele murdare si contacteaza-ne la +021 555 86 81 - TASTA 3

Image

PASUL 2

Venim si ridicam hainele murdare direct de la domiciliul sau biroul tau.

Image

PASUL 3

Iti curatam hainele, le ambalam si le pregatim de livrare

Image

PASUL 4

Iti livram hainele "la dunga" in intervalul orar ales

UNDE NE GASESTI

LOCALIZARE CURATATORIE HAINE
ELISSE - STEFAN DINCA

LOCALIZARE SPALATORIE HAINE
ELISSE - DRUMETULUI

COMANDA ONLINE!

ACUM POTI PLASA O COMANDA ONLINE SAU TELEFONICA!

© Copyright 2024 Spalatoria de haine Elisse. Toate drepturile rezervate.

Search