Cinema Carpati - Cardul de fidelitate Cinema Carpați

Descriere

Foloseste cardul virtual de fidelitate Cinema Carpați!

Cinema Carpați se afla in cadrul Carpați Shopping Center, amplasat in centrul statiunii Sinaia, in zona pietonala, o zona cu traditie din punct de vedere comercial.

Fiecare tranzactie = PUNCTE!

1. Acumularea de puncte incepe odata cu achizitionarea de produse din bar cu ajutorul cardului. Acumularea punctelor se face pe produs si nu pe baza sumei finale a cumparaturii (exemplu: prin cumpararea unui suc cinema in valoare de ex. 12,9 lei, se acumuleaza 12 puncte pe card; prin cumpararea a doua sucuri de 12,9 lei, rezulta 2x12, adica 24 puncte si nu 25, dupa suma finala a cumparaturii). Fiecare produs are asociat un castig in puncte de fidelitate clar specificat pe meniurile afisate in cadrul cinematografului.

2. Punctele astfel adunate pot fi preschimbate pe produsele ce pot fi cumparate in incinta Cinema Carpați (produse din bar si alte cadouri). Cu punctele accumulate nu se pot cumpara bilete de cinema.

3. Punctele acumulate pe perioada unui an calendaristic pot fi utilizate pana la finalul anului urmator. Finalul de an pentru cardul de fidelitate se considera 24 decembrie.
4. Produsele ce pot fi schimbate pe puncte pot fi alese liber. Punctele nu pot fi preschimbate in bani. Cadourile pot fi primite in limita stocului existent.

5. Pentru un spectacol, cu ajutorul Cardului de fidelitate Cinema Carpați pot fi obtinute puncte pentru cel mult doua bilete cumparate.

6. Cu Cardul de fidelitate Cinema Carpați se pot acumula puncte in limita a 3 utilizari pe zi.

7. Cu Cardul de fidelitate Cinema Carpați se pot acumula puncte in limita a 2 bilete / tranzactie.

8. Cu Cardul de fidelitate Cinema Carpați nu se pot acumula puncte la biletele cu pret promotional (de grup/ reduse pentru grupuri socio-profesionale)

9. Punctele pot fi obtinute numai pentru produsele cumparate cu ajutorul cardului, la preturile valabile pentru acestea in mod obisnuit; produsele gratuite, accesul in scopuri profesionale nu dau dreptul la obtinerea de puncte.
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK