Movieplex - Bucura-te de avantajele cardului Movieplex!

Bucura-te de avantajele cardului Movieplex!

Descriere

Odata intrat in posesia cardului, te poti bucura de ofertele promotionale din incinta cinematografului, destinate exclusiv posesorilor de card Movieplex. Cu Cardul de Fidelitate Movieplex, fiecare cumparatura facuta, reprezinta o parte din viitoarele tale cumparaturi.

Cum folosesc punctele la Box Office?

Pentru fiecare 10 lei platiti* vei primi 1 punct.

Exemplu: cumperi un bilet care costa 25 lei si primesti 2,5 puncte, iar pentru a obtine un bilet gratis ce valoreaza 20 lei sunt necesare 20 de puncte.

Cum folosesc punctele la Bar?

Pentru fiecare 10 lei platiti* vei primi 1 punct.

Exemplu: cumperi un popcorn mediu care costa 16 lei si primesti 1,6 puncte, iar pentru a obtine un popcorn mediu gratis ce valoreaza 16 lei sunt necesare 16 puncte.

* Cu ajutorul Cardului de Fidelitate MOVIEPLEX pot fi acumulate maxim 10 puncte / tranzactie (echivalentul a 100 lei cheltuiti pentru produsele/biletele cumparate) in limita a maxim 20 de puncte / zi.

Cardul de Fidelitate Movieplex este modul in care Movieplex Cinema rasplateste toti clientii sai fideli, prin cumparaturile efectuate in incinta cinematografului, acumuland puncte ce pot fi ulterior transformate in produse.

Daca esti posesorul unui card Movieplex, iti poti alege singur locul in sala, din cele libere, in cazul in care efectuezi o rezervare pe www.Movieplex.ro

Adresa: Bd. Timisoara, Nr. 26, Sector 6, Bucuresti, Complex Comercial Plaza Romania, Et. 2

Telefon rezervari: 021 431 00 00

Program zilnic: 10:00 - 22:00

Va multumim pentru interes si va asteptam sa vizionati cele mai bune filme!
Mai multe informatii
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK