Xpert Beauty - Programul de fidelitate Xpert Beauty

Descriere

Punctele de fidelitate sunt acele puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe site-ul nostru sau pentru achizitiile facute in magazinele noastre . Valoarea punctelor si a comenzilor contine TVA.
Punctele de fidelitate iti vor da posibilitatea incadrarii intr-un anumit nivel de clienti loiali care beneficiaza de diferite procente de discount.
Pot participa la acest program de acordare a punctelor de fidelitate clientii care au cont in site-ul nostru sau in magazinele noastre si o adresa de email valida.

CUM POT AFLA CATE PUNCTE DE FIDELITATE AM?
In orice moment, poti vizualiza in contul tau numarul punctelor de fidelitate disponibile. Incadrarea intr-un anumit nivel si trecerea la nivelul superior/inferior se va face automatizat, in functie de punctele acumulate aferente actiunilor intreprinse in site si/sau expirarii valabilitatii punctelor actuale.

CAT TIMP SUNT VALABILE PUNCTELE DE FIDELITATE?
Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 6 luni din momentul dobandirii acestora.

CUM POT FOLOSI PUNCTELE DE FIDELITATE?
Punctele de fidelitate iti vor da posibilitatea incadrarii intr-un anumit nivel de clienti loiali care beneficiaza de diferite procente de discount.

CAND SE ACORDA PUNCTELE DE FIDELITATE?
Punctele se acorda la valoarea finala a facturii/cosului de cumparaturi, mai exact la valoarea rezultata dupa aplicarea voucherelor sau altor discounturi. Clientul va avea un numar de puncte care poate varia in functie de data de expirare a punctelor (valabile 6 luni). Daca un client nu mai are numarul necesar de puncte aferente nivelului la care era inregistrat, automat i se va face downgrade la nivelul inferior.
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK