Teka - iHood, o experienta noua in bucatarie

Descriere

Pentru a remodela atmosfera bucatariei dumneavoastra, Teka a dezvoltat o aplicatie care permite comunicarea perfecta intre un iPhone sau un iPod si hota.

iHood reprezinta un concept inovativ de hote care va permit sa gatiti in timp ce ascultati programul muzical favorit cu ajutorul unui sistem multimedia de ultima generatie care este implementat hotelor inca din procesul de fabricatie.

Pentru ca timpul petrecut in bucatarie sa fie si mai placut pentru cei care au experimentat deja produsele Teka, acest sistem multimedia poate fi de asemenea adaptat si altor modele de hote create si lansate anterior (de exemplu: DG3 60/90, DPL 90, DHC90, DPE 90, DHB 60/70/90, DH2 60/90, DJE 60/90).

Intregul kit disponibil ca si accesoriu optional este compus dintr-un ornament din inox pentru modelul de hota respectiv si un element de prelungire (daca este cazul), o unitate centrala + 2 boxe montate in oramentul hotei si o telecomanda.

Informatii despre toate modelele pe care Teka vi le propune, detaliile de instalare, accesoriile potrivite pentru fiecare model, dar si o serie de sfaturi practice pot fi obtinute accesand site-ul www.teka.com.

Pret Kit iHood – 999 lei (TVA inclus)
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK