Lee Cooper - Primăvară-vară 2019

Descriere

Incepand cu 1908, cand brandul East Londonez producea piese din denim, echipament al muncitorilor britanici, Lee Cooper este emblematic pentru denimul sau autentic. Colectia primavara vara 2019 poarta insemnele acestei mosteniri, cu piese statement, din denim original Lee Cooper, dezvoltat in jeans perfect oricarei preferinte si siluete #OurDenimFitsAll #LondonIsInOurJeans

WOMEN COLLECTION
Colectia Lee Cooper primavara vara 2019 a primit noi items din denim, cu adevarat spectaculoase: fuste cu capse pentru tinute statement si sarafane bine conturate, de purtat in tinute versatile - cu t-shirt Lee Cooper brand carrier / cu logo-ul brandului, sau cu o camasa ori helanca. O provocare stilistica in plus va aducem odata cu salopeta din denim.

MEN COLLECTION
Minimalismul in dulapul unui barbat este de dorit. De catre acesta, in special! Cu cat exista dorinta de a avea mai putine haine, cu atat acestea trebuiesc alese mai cu grija. Lee Cooper aduce: perechea sau perechiile de jeans perfecte (una straight cut si una bootcut), t-shirt-uri brand carrier pentru un plus de atitudine, camasi ce complimenteaza silueta si completeaza tinuta.
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK