Lee Cooper - Editie speciala aniversara - Orange Selvedge Denim

Descriere

Fanii denimului autentic vor regasi in colectia noastra un model de jeans nou, o editie speciala aniversara si LIMITATA: Orange Selvedge Denim.

Acest tip de jeans este momentan disponibil doar in colectia pentru barbati si are un fit STRAIGHT, potrivit oricarei siluete.

Selvedge denim-ul se refera la modalitatea in care este tesut materialul, procedeu realizat pe un razboi de tesut traditional, ce are o latime de aproximativ 2.5 m, fapt ce permite folosirea intregii latimi a tesaturii pentru o pereche de pantaloni, ceea ce reduce semnificativ pierderile de material. Majoritatea denimului este realizat, in zilele noastre, pe un razboi de tesut modern, ce permite producerea unei mai mari cantitati de material, intr-un timp mult mai scurt, astfel ca selvedge denim-ul poarta cu sine o calitate a denimului mult mai ridicata.

Orange Selvedge Denim, un tip de tesatura pe care au redescoperit-o si popularizat-o japonezii, in incercarea lor constanta de a purta denimul perfect.

Astfel, acesti jeansi sunt un raspuns la cerintele actuale ale pietei, sunt o expresie a directiei eco-friendly si raspund la o criza globala – cea a risipei.

Atunci cand va ganditi sa achizitionati acest denim trebuie sa aveti in vedere urmatoarele caracteristici:

1. Produs dintr-o tesatura lucrata pe un razboi traditional;
2. Rezistenta a materialului foarte ridicata;
3. Sunt fashion conscious – evitandu-se risipa de material si producerea de deseuri in exces;
4. Sunt editie LIMITATA;
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK