AIS Pharma & Clinics - Parteneriat cu Acibadem Hospital din Turcia

Descriere

Statutul de partener ne ajuta să ne consolidam prestigiul și să oferim pacienților un act medical care să se ridice la cele mai înalte standarde.

Alături de parteneri precum Acibadem Hospital putem iniția parteneriate pentru diagnosticarea și tratamentul patologiilor cu grad sever de dificultate.

Detaliile de programare se primesc telefonic, pacientul sau familia acestuia trimite copii electronice ale dosarului medical.

Noi traducem respectivul dosar şi îl trimitem specialiştilor din Turcia.

În câteva zile, pacientul primeşte un răspuns prin intermediul nostru: ce cred specialiştii din Turcia despre evoluţia bolii şi dacă la Acibadem pacientul poate beneficia de investigaţii sau terapii care nu sunt disponibile în prezent în România.

Dacă pacientul optează să apeleze la serviciile acestui centru, există pachete special concepute care includ nu doar serviciile medicale ci şi transport şi cazare.

Cei care vor decide să urmeze un tratament la acest renumit centru din Turcia, vor fi preluaţi de la aeroport de un translator care îi va ghida şi însoţi mereu pentru ca pacienţii să nu se simtă pierduţi şi ai nimănui.

Centrul Medical IAKENTRO este o propunere recunoscută la nivel internațional și garantată de timp în domeniul reproducerii asistate, susținută de echipamente de ultimă generație, un personal experimentat de peste 30 de ani și parteneri recunoscuți.

Detalii la telefon 021.9909

www.aisclinic.ro
Mai multe informatii
Click aici pentru oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK