MedLife - Daruieste -50% la o consultatie cu ShareLife

Daruieste -50% la o consultatie cu ShareLife

Descriere

Nu doar medicii salveaza vieti! Si tu o poti face daruind -50% reducere la o consultatie prin ShareLife.

România nu are cea mai bună stare de sănătate. Hai să schimbăm asta cu ShareLife - primul program prin care abonații MedLife pot oferi o consultație cu 50% reducere cuiva drag.

Afla mai multe si daruieste -50% la o consultatie.

Impreuna facem Romania bine.
Mai multe informatii

Prezentare companie

Prezenta campanie cuprinde oferirea unei reduceri de 50% pentru o consultatie, de catre un abonat MedLife, catre o alta persoana, care nu detine un abonament MedLife.

1. Organizatorul

1.1.Organizatorul campaniei promotionale “ShareLife” (denumita in continuare „Campania”) este S.C. MEDLIFE S.A. (denumita in continuare “Organizator”) cu sediul in Calea Grivitei, nr. 365 , sector 1, Bucuresti, CUI: 8422035, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/3709/1996.

1.2. Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata si timpul de desfasurare a Campaniei

2.1 Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in orasele in care exista sedii MedLife.

2.2. Campania se desfasoara in perioada 19 aprilie – 31 mai 2017.

3. Dreptul de participare

3.1. Pot participa la Campanie, ca beneficiari al discountului de 50% la o consultatie numai persoanele fizice („Participantii”) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inceperii Campaniei, au implinit varsta de 18 ani si care detin carte de identitate sau copiii acestora, dar cu apartinator cu varsta mai mare de 18 ani ce se identifica cu cartea de identitate, care nu detin un abonament MedLife.

3.2. Pot participa la Campanie, ca donatori ai reducerii de 50% la o consultatie, numai persoanele fizice care detin un abonament de companie (B2B) valid MedLife de tip Clasic, Business sau Executive. Nu pot participa la Campanie persoanele care detin abonamente MedLife de tip Standard, Standard Plus sau Clasic Light. Detinerea unui abonament valid MedLife presupune un abonament care nu este expirat la data oferirii discount-ului si respectiv la data prestarii serviciului cu discount, de catre persoana careia i se ofera discount-ul.

3.3. Nu pot participa la Promotie si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA).

4. Informatii privind serviciile implicate in Campanie

Serviciile implicate in Campanie sunt: consultatii medicale in clinicile MedLife si ambulatoriile spitalelor de pe teritoriul Romaniei, mai putin ambulatoriul Spitalului de Pediatrie. Serviciile spitalicesti, de laborator, imagistice si alte servicii in afara consultatiilor de specialitate nu fac obiectul acestei campanii.

5. Mecanismul desfasurarii Campaniei

Campania presupune oferirea unei reduceri de 50% pentru o consultatie, o singura data, de catre un abonat MedLife, catre o alta persoana, care nu detine un abonament MedLife. Un abonat MedLife nu poate oferi mai mult de un voucher cu 50% reducere la o consultatie pe perioada campaniei.

Abonatul MedLife completeaza un formular online pe pagina www.medlife.ro/sharelife, introducand atat informatiile sale personale (Nume, CNP, seria cardului MedLife, PIN-ul cardului MedLife, e-mail, telefon), precum si informatii despre persoana careia doreste sa ii ofere discount-ul de 50% la o consultatie (numele, e-mailul si telefonul persoanei in cauza).

Dupa completarea campurilor din formularul online:

- abonatul MedLife va primi un e-mail pe adresa de e-mail furnizata, prin care se confirma participarea la Campanie;

- beneficiarul discount-ului de 50% va primi un cod de voucher (via e-mail si/sau SMS), cu ajutorul caruia se poate programa pentru o consultatie in una din clinicile MedLife din Bucuresti si din tara si pe care il va prezenta in momentul vizitei medicale care va face obiectul discount-ului. Serviciul solicitat (consultatia medicala) va fi programat si efectuat de catre Organizator in functie de locurile disponibile in momentul solicitarii programarii. Valabilitatea voucher-ului cu reducere 50% este 19 august 2017 inclusiv.

Pentru ca un abonat MedLife sa poata oferi un discount de 50% la o consultatie, catre un non-abonat MedLife, este obligatoriu ca abonatul sa completeze formularul online de pe site-ul www.medlife.ro/sharelife cu date valide.

*Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii sau acorduri comerciale. Pentru acelasi serviciu (consultatie) nu se pot utiliza mai multe vouchere.

6. Incetarea/ Intreruperea Campaniei. Forta majora

6.1. Campania poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive obiective, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Campaniei.

6.2. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

7. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Promotiei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

8. Regulamentul promtiei

Prezentul regulament este disponibil, gratuit, oricarui solicitant pe www.medlife.ro/sharelife.

9. Temeiul legal

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legile privind protectia persoanelor referitor la procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

10. Alte mentiuni

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarile urmand a intra in vigoare dupa publicarea acestora pe site-ul www.medlife.ro/sharelife.
Mai multe informatii
Profita de oferta
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK