Franke - Promotia Franke 4 You

Promotia Franke 4 You

Descriere

La achiziția pe aceeasi factura a minim 2 produse din categorii diferite (chiuvetă și baterie) din gama de Catalog K primiti discount 5%. Pentru orice alt produs dintr-o categorie diferita față de categoriile chiuveta si baterie comandat pe aceeasi factura, primiti tot 5% discount.

La achiziția pe aceeasi factura a minim 2 produse din categorii diferite (plită și cuptor) din gama de Catalog K - primiti discount 10%. Pentru orice alt produs dintr-o categorie diferita față de categoriile plita si cuptor comandat pe aceeasi factura, primiti tot 10% discount.

La achiziția pe aceeasi factura a minim 3 produse din categorii diferite (plită, cuptor și hotă) din gama de Catalog K - primiti discount 15%. Pentru orice alt produs dintr-o categorie diferita față de categoriile plita, cuptor, hotă, comandat pe aceeasi factura, primiti tot 15% discount.

La achiziția pe aceeasi factura a minim 5 produse din categorii diferite (chiuvetă, baterie,plită, hotă și cuptor) din gama de Catalog K in valoare de minim 2500 euro - primiti CADOU un aparat de Aer Condiționat Franke de 9.000 Btu (nu este inclus kit-ul de montaj si montajul).

Promotie Franke4YOU: Clientul final primeste 5% discount suplimentar in cazul in care in oricare dintre aceste promotii este comandat un produs din noile sisteme Mythos, Maris, Crystal sau Smart.
Mai multe informatii

Prezentare companie

Promotia este valabila in perioada 26.05.2017 - 31.08.2017.
Mai multe informatii
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK