Editura NICULESCU - Carti pentru Sanatate si Armonie in Familia ta!

Carti pentru Sanatate si Armonie in Familia ta!

Descriere

ALEGE sa traiesti sanatos si in armonie cu cei dragi!

Noutati, vouchere de discount, reduceri de pana la 70% pe www.niculescu.ro.

Carti pentru dezvoltarea unor relatii armonioase cu cei din jur, enciclopedii de sanatate, alimentatie corecta, dezvoltare personala etc.

NOUTATI ABSOLUTE, Oferte speciale, Promotii, Reduceri la pachete de carti.

Plus CADOU un voucher valoric de 10 LEI la orice comanda online mai mare de 50 de lei, folosind CODUL SPECIAL: VIREDN15.
Mai multe informatii

Prezentare companie

Editura NICULESCU, infiintata in anul 1993, are o oferta extrem de variata de titluri din domenii editoriale precum: limbi straine (cursuri pentru incepatori si avansati, ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii si adulti), dictionare monolingve si bilingve (generale, uzuale, scolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), auxiliare scolare (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba si literatura romana, matematica, informatica), manuale scolare, harti turistice si rutiere, atlase, ghiduri de calatorie, carti de informare (actualitate, cultura generala, autocunoastere), utilitare (sanatate, profesie), beletristica, enciclopedii, literatura pentru copii si lucrari de specialitate.

Editura NICULESCU este partener si distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS in Romania, ceea ce face ca o oferta completa de titluri pentru invatarea si predarea limbii engleze (manuale, dictionare, gramatici etc.) sa fie accesibila publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu sau carti de interes general.
Mai multe informatii
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK