ECCO - ECCO Soft 7 – O piele atat de moale incat iti vine sa o atingi!

ECCO Soft 7 – O piele atat de moale incat iti vine sa o atingi!

Descriere

ECCO Soft 7 – O piele atat de moale incat iti vine sa o atingi!

Noii pantofi ECCO Soft 7 sunt realizati din piele atat de moale si de catifelata, incat nu te poti abtine sa n-o atingi!

Trendul sneakers-ilor n-a fost niciodata mai actual, iar ECCO Soft 7 sunt sneakersii care surprind combinatia ideala intre stil si functionalitate. Inspirati din designul tenisilor clasici, dar modelati conform ultimelor tendinte in moda, ECCO Soft 7 reprezinta noua dimensiune a stilului minimalist scandinav si capteaza perfect esenta vietii urbane.

Cele mai importante functii ale incaltamintei casual-sport sunt:

– flexibilitate: talpa exterioara este extrem de flexibila si rezistenta, gratie tehnologiei ECCO DiP (Direct Injection Production) cu care a fost creata;

– forma anatomica: ECCO Soft 7 urmeaza forma naturala a piciorului, asigurand confort maxim pe orice fel de teren, de dimineata pana seara;

– climat sanatos pentru picior: fetele exterioare sunt confectionate din piele naturala, moale si rezistenta, iar captuseala acoperita cu piele pastreaza un climat optim in interiorul pantofului.
Mai multe informatii

Prezentare companie

Noua colectie ECCO Soft 7 pentru femei si barbati este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.
Mai multe informatii
Alte oferte
This site uses cookies. By browsing this site, you are agreeing to the use of cookies. Read more! OK