Professional Farmaline - Langa pacient, in mediul online.

Vrei sa te asiguri ca gasesti toate medicamentele de pe reteta cand te duci la farmacie si nu trebuie sa intrerupi tratamentul? Ai nevoie sa stii cat trebuie sa platesti pentru reteta?

Trimite acum solicitarea ta si farmacistii nostri vor prelua comanda si iti vor rezerva medicamentele in farmacia selectata de tine.

Rezerva-ti reteta in cativa pasi simpli:

  1. Selecteaza farmacia din care vrei sa ridici medicamentele. Dupa selectia locatiei se vor afisa adresa farmaciei si programul de lucru.
  2. Completeaza datele personale cerute si codul inscris pe cardul de fidelitate de la farmacie.
  3. Completeaza codurile de pe cardurile producatorilor care ofera reducere, in cazul in care ai un astfel de card.
  4. Incarca reteta si completeaza informatiile suplimentare despre medicamentele din reteta (denumirile medicamentelor administate in cazul in care ai mai urmat tratamentul sau datele cerute despre reteta, in cazul in care nu o poti incarca).
  5. Bifeaza metoda prin care vrei sa fi contactat de catre farmacist (apel telefonic sau apel video).
  6. Bifeaza cele doua campuri de la „Finalizare comanda” ca sa poti plasa solicitarea si sa poti afla informatii prin SMS despre statusul solicitarii tale.
  7. Farmacia primeste solicitarea ta, verifica disponibilitatea medicamentelor si te notifica daca solicitarea a fost acceptata sau nu.
  8. Daca medicamentele sunt disponibile se va face calculul retetei si vei fi contactat de farmacie pentru comunicarea detaliilor legate de eliberarea medicamentelor.

style